Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 14 грудня 2023, 18:47
4471
3

Нива Бузова отримає новий тренерський штаб

Ігоря Жабченка у команді не буде

| Оновлено 14 грудня 2023, 18:47
4471
3
Нива Бузова отримає новий тренерський штаб
ФК Нива Бузова. Ігор Жабченко

Як стало відомо Sport.ua, бузівська «Нива», яка сьогодні отримала нових власників і весною продовжить виступи у Першій лізі, невдовзі визначиться із тренерським штабом. Сьогодні офіційно стало відомо про те, що в «Ниви» тепер буде той же власник, що і в «Кудрівки» – Роман Солодаренко. Тож пошуком нового головного тренера для «Ниви» займеться спортивний директор «Кудрівки» Євген Кушнір.

Як повідомив нашому сайту Роман Солодаренко, біля керма першолігової команди точно не буде Ігоря Жабченка, який очолював «Ниву» з літа цього року.

«Я дуже поважав Лобановського, але сьогодні не вірю в його конспекти. Більше того, я противник цього. Треба визнати: футбол змінився. Мені до вподоби філософія, закладена Платовим, Шевченком, Ребровим. Перед тим, як «Кудрівку» очолив Роман Локтіонов, в мене було дев’ять кандидатів, чотири з яких – з досвідом роботи в УПЛ. Але я зупинився на кандидатурі Локтіонова, бо його бачення футболу співпадає з моїм. Хто очолить «Ниву»? Можливо, якраз Локтіонов, можливо, хтось інший. Жабченко? Його не буде.

Зараз багато емоцій, дайте нам трошки часу. Я довіряю нашому спортивному директору Євгену Кушніру, він отримав завдання побудувати структуру двох команд. Думаю, що до Нового року в нас буде розуміння, хто тренуватиме «Ниву», а хто – «Кудрівку». Можливо, зі старого штабу «Ниви» залишиться лікар, можливо, ще хтось. З попереднього керівництва – нікого», – сказав Солодаренко.

За підсумками осінньої частини сезону «Нива» з Бузової зайняла 4-е місце у групі А, набравши 27 очок. Навесні команда виступатиме у групі «Чемпіонська», де стартує з 9-ї турнірної позиції.

Оцініть матеріал
(34)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Знову розгром. Шахтар не мав проблем у грі проти Чорноморця
Футбол | 05 травня 2024, 19:54 124
Знову розгром. Шахтар не мав проблем у грі проти Чорноморця

Команди у сезоні грали три рази, і всі матчі впевнено виграли «гірники»

Канело захистив абсолют. Мунгія зазнав першої поразки в кар'єрі
Бокс | 05 травня 2024, 07:35 0
Канело захистив абсолют. Мунгія зазнав першої поразки в кар'єрі

У Лас-Вегасі пройшов чемпіонський поєдинок за участю Сауля Альвареса

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Falko
"Філософія, закладена Платовим, Шевченком, Ребровим."
Про останніх двох чув, хоча і сумніваюсь, що Ондрюшо спроможний сповідувати хоч якусь філософію. А хто такий філософ Платов?
Орест Копиця
Хто воно таке - Солдатенко?..
romario1501
Якщо без конспектів Лобановського, то треба брати Леоненка . В нього один пункт в конспекті : Хай тренується той, хто не вміє грати )))