Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 13 грудня 2023, 22:25
10374
24

ВІДЕО. Алієву «прилетіло» за статус УБД, ексфутболіст жорстко відповів

Олександр зазначив, що залишився в Україні, коли багато хто тікав після початку війни

| Оновлено 13 грудня 2023, 22:25
10374
24
ВІДЕО. Алієву «прилетіло» за статус УБД, ексфутболіст жорстко відповів
Instagram. Олександр Алієв

Колишній футболіст «Динамо» та збірної України Олександр Алієв змушений був видалити зі своєї сторінки в Instagram допис про те, що він був удостоєний статусу учасника бойових дій (УБД) з отриманням відповідного посвідчення.

Зробив це спортсмен після шквалу критики, що обрушився на нього в коментарях. Щоправда, Алієв не став зволікати та записав жорстку відповідь усім незадоволеним.

«Хочу сказати наступні слова пі***асам про те, що я виставив у себе сьогодні на сторінці. Так, потім я видалив, але прочитав коментарі, де запитують, за що йому дали, як.

Я написав: «Перші місяці війни просто так не минули». І мені дуже приємно, що мене сьогодні нагородили. Хочу вам сказати, ган***чики, тоді коли почалася повномасштабна війна, щось ви всі були на дорогах та почали з***уватися: хто на захід України, хто до Європи. А я залишився тут, бо я українець. Саме тут, в Україні, я став Алієвим. І завдяки київському «Динамо» я встав та почав захищати нашу країну. А ви зараз уже почали кукурікати», – зазначив Алієв.

Увага! Відео 18+

Оцініть матеріал
(71)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 24
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Выталкиватель парашутистов
Алиев нас всех за лохов держит, 100 %... Мой сосед оттарабанил в АТО два года,имеет ранение, но так и не смог получить это удостоверение, все какой-то бумажки не хватало.Так он давно плюнул на эту затею, после того, как ему намекнули, что надо пару копеек кое-кому заплатить, а он взяток принципиально не дает... А Алиев такой-то пиарщик с автоматом и в комуфляже, как Ломаченко, Беланов, Усик и далее по списку... Я бы на его месте молчал и никому не говорил, что ему незаконно выдали эту ксиву, но в связи с тем, что мозги окончательно пропиты уже давно, вот такие зашкары и происходят...
west-ukr5555
Ніхто так не піариться на війні, як цей домашній насильник. Де і в яких бойових діях приймав участь цей "воїн"? Ніхто не знає і не бачив. 
Milan1990
На самом деле странно - в боевых действиях не участвовал, но статус участника боевых действий получил...
Tasha19
Алієв як був бидлом, так і лишився. І що значить нагородили? Статус УБД це хіба нагорода?
Cruyff
Не до кінця зрозуміло, за що це спите, дурне опудало отримало ту важливу, для багатьох колишніх і теперішніх ветеранів, корочку. Але воно звісно ж запостило це в соц-мережу, а тепер розпочинає полеміку з коментуючими Дегенерат
Алекс 122
В любом случае это человек который в миллион раз порядочнее ватника сепара бубки 
Український Крим
Ріспект Сашку, немає що додати! Потрібно бути покидьком, щоб хейтити хлопців, які відразу стали до зброї. Чи ви наївно думаєте, що одні ЗСУ могли зупинити рашистську навалу?
NikoKam1969
 Ти ніколи не був сцикуном. Молодець Саня. 
Aries2005
Ну от за що йому УБД? А хлопці, які дійсно проходять те пекло, ще пооббивають пороги кабінетів чинуш, щоб получити те, що заслужили.
mpa_dn
с Жориком Делиевым одно лицо
Алиев, Делиев - они случайно не однофамильцы?
🔱Avtoigor🔱
Спорт юа це смітник чуток які нічим не обосновані
🔱Avtoigor🔱
Всі хто тут кидають лайном самі і гроша ломагого не коштують.. ви ж ніхуя не знаєте
🔱Avtoigor🔱
Якщо всі наши воїни почнуть виставляти всі свої.. то сайт положать будь який..
🔱Avtoigor🔱
Хвалитися не треба, от і все. Дали тоб то молодець але навіщо виставляти на загал? Чим хизуєшся
umnuy2
котлете тоже пистоль вручали на камеру
Dimonchik
 Алиев, который родился в Хабаровске, получил УБД за то, что спас от алкогольного делирия Милевского, который в Минске родился
Віктор Шабанов
Сашко молодець,а коментаторам які пишуть про нього всяку "дурь",я би порадив побувати в його шкірі на початку війни.Що таке війна,я відчув на своїй шкірі ще в 2014 році в районі Слав'янська та Краматорська.Блок-пост траса на Ростов,охорона моста через Сіверський Донець.Якщо людина служила в АТО,отримати статус учасника БД,можна через суд,без проблем.
⬆️
И шо?   Целовать тебя в ухо, что ты в Украине?   Нас тут ещё где то 25 млн. в Украине.  А статус надо подтверждать каждый день.  Пока целый и не контужен.   Бери РПГ и на Работино.