Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 13 грудня 2023, 20:32
9438
5

Гравець МанСіті розповів, як Гвардіола ставив йому за приклад Зінченка

Серхіо Гомес перейшов до складу «містян» із «Андерлехта»

| Оновлено 13 грудня 2023, 20:32
9438
5
Гравець МанСіті розповів, як Гвардіола ставив йому за приклад Зінченка
Getty Images/Global Images Ukraine

Лівий захисник «Манчестер Сіті» Серхіо Гомес розповів цікаву історію, як після переходу з «Андерлехта» в серпні 2022 року наставник «містян» Жузеп Гвардіола показував йому нарізки гри українця Олександра Зінченка.

«Я дивився багато ігор Зінченка. Я прийшов до «Манчестер Сіті», бо він пішов, так захотів тренер. Я отримував нарізки його гри в «Арсеналі», тому що тренер хотів, щоб я звернув увагу на те, що робив Олександр. У нього схожа на мою ситуацію: у збірній він грав вище, а в клубі був крайнім захисником», – наводить слова Гомеса Relevo.

Зазначимо, що Серхіо Гомес підписав чотирирічний контракт із «Манчестер Сіті». За два сезони провів за «містян» 29 матчів у всіх турнірах та віддав 2 гольові передачі.

Оцініть матеріал
(55)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
anacreon
Гордість за Зіну. Дуже хочеться, аби увійшов в історію як "роль Зінченка". 
Щоб кожен раз, коли робили інвертного захисника, то казали "він грає роль Зінченко".  І щоб отак молодим показували його нарізки і вчили, як треба грати "як Зінченко".Роль унікальна. Бігає по всьому полю де хоче і встигає ще повертатися на свою роль лівого захисника, коли втрачають м'яч.Саме прихід Зінченка витягнув Арсенал на новий рівень.І коли там хтось хейтить в твіттері,  коли втратить ніколи м'яч, то люди забувають, де був Арсенал до його приходу. Боровся за 4-е місце. А тепер другий рік бореться за чемпіонство і грає в  ЛЧ.
Tasha19
Гвардіола легких шляхів не шукає) футболіста якого сам же 5 років вчив грати в певній ролі ЛЗ, він продає, щоб по новій вчити нового гравця грати в тій же ролі)
⬆️
Казав : Вчи мову, як Сашко!