Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 13 грудня 2023, 11:07
2192
0

Миколенко розповів про травму, яка турбувала його півтора року в Евертоні

Віталій радий, що зараз проблему вирішено

| Оновлено 13 грудня 2023, 11:07
2192
0
Миколенко розповів про травму, яка турбувала його півтора року в Евертоні
Getty Images/Global Images Ukraine. Віталій Миколенко

Український захисник «Евертона» Віталій Миколенко розповів, про проблему, яка турбувала його майже від самого початку перебування в ліверпульському клубі.

У січні 2022 року перед грою проти «Астон Вілли» на «Гудісон Парк» український захисник відчув біль під час тренування, який був настільки сильним, що змусив його опуститися на коліна. Медичний штаб допомагав справлятися з болем, але проблема була вирішена раз і назавжди тільки цього літа за допомогою фахівця з Лондона.

«Я відчував дискомфорт близько 18 місяців... Зараз я почуваюся більш комфортно і добре, ніж будь-коли раніше. Зараз я почуваюся на 100 відсотків, але в майбутньому, думаю, зможу стати ще кращим.

З того тренування в мене боліло стегно. Я тільки приєднався до клубу, коли це сталося, і, звичайно, мені хотілося грати. На щастя, я все ще міг грати і справлявся з цією проблемою, але я не міг робити деякі обертання і не мав повного діапазону рухів.

Я пропустив кінець минулого сезону через іншу травму, у мене були проблеми з квадрицепсом, але коли я заявився до збірної, проблема зі стегном загострилася. Загалом я відчував дискомфорт близько 18 місяців, потім я звернувся до фахівця, який дійсно допоміг мені. У результаті я пропустив передсезонний збір влітку, але тепер проблему повністю вирішено.

Завжди складно пропустити передсезонку, тому що потрібно наздогнати рівень інших гравців. Після передсезонки я поступово повертався до тренувань, але пропустив перші чотири гри через закінчення реабілітації та через те, що не був у формі.

На початку сезону мені було нелегко, довелося набратися терпіння. Ми не дуже добре розпочали цей сезон, і було прикро, що я не міг допомогти команді, але тепер я знову відчуваю себе самим собою, а також відчуваю, що тепер це моя футбольна сім'я», – сказав Віталій.

Зазначимо, що портал WhoScored включив Миколенка до символічної збірної 16-го туру Англійської прем'єр-ліги після матчу з «Челсі» (2:0).

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Чому ніхто не говорить про це? Фани Челсі смакують суперпас Мудрика
Футбол | 03 травня 2024, 02:22 0
ВІДЕО. Чому ніхто не говорить про це? Фани Челсі смакують суперпас Мудрика

«Пенсіонери» разом із Михайлом обіграли «Тоттенхем» 2:0 у перенесеному матчі АПЛ

Астон Вілла сенсаційно програла Олімпіакосу перший півфінальний матч
Футбол | 02 травня 2024, 23:59 4
Астон Вілла сенсаційно програла Олімпіакосу перший півфінальний матч

У Лізі конференцій у гостей хет-трик зробив Аюб Ель-Каабі

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.