Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 13 грудня 2023, 06:23
196
0

Українці зібрали врожай медалей на молодіжному ЧЄ-2023 з тхеквондо

Срібло: Артем Гарбар, Володимир Бистров. Бронза: Самір Мірзоєв, Сімур Мірзоєв

| Оновлено 13 грудня 2023, 06:23
196
0
Українці зібрали врожай медалей на молодіжному ЧЄ-2023 з тхеквондо
НОК

Українці зібрали врожай медалей (2 срібні та 4 бронзові) на чемпіонаті Європи з тхеквондо WTF серед молоді U-21, який відбувся з 10 до 13 грудня в румунському Бухаресті.

У другий день змагань на третю сходинку п'єдесталу пошани у ваговій категорії до 58 кг зійшов Самір Мірзоєв, підтримавши бронзовий почин Андрія Чумаченка (до 74 кг) та Марії Куц (понад 73 кг), які відзначилися успіхами днем раніше.

Самір Мірзоєв на шляху до п'єдесталу здолав суперників Франції, Сербії та Туреччини. Вже гарантувавши собі нагороду, український тхеквондист у півфіналі поступився італійцю Теодоро Дель Веккіо (0:2).

Три медалі приніс Україні третій день змагань. На другу сходинку п’єдесталу у ваговій категорії до 87 кг зійшов Артем Гарбар. 20-річний тхеквондист з Дружківки переміг суперників з Греції та Іспанії, зупинити його вдалося лише у фіналі хорвату Йосіпу Білічу (1:2).

Подвійним вийшов для синьо-жовтих п'єдестал у ваговій категорії до 63 кг серед чоловіків. Володимир Бистров став срібним призером, Сімур Мірзоєв отримав бронзу. Українські тхеквондисти зустрілися у півфіналі, поєдинок завершився з рахунком 2:1 на користь Бистрова, який згодом у головному поєдинку дня поступився іспанцю Ікеру Абаду Експосіто (0:2).

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.