Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 13 грудня 2023, 06:06
2476
4

Ерік ТЕН ХАГ: «Ми програли кампанію в Лізі чемпіонів не в цьому матчі»

Манчестер Юнайтед, поступившись німецькій Баварії, вибув із єврокубків

| Оновлено 13 грудня 2023, 06:06
2476
4
Ерік ТЕН ХАГ: «Ми програли кампанію в Лізі чемпіонів не в цьому матчі»
УЄФА. Ерік тен Хаг

12 грудня відбулися матчі останнього 6 туру групи В Ліги чемпіонів. Англійський Манчестер Юнайтед, поступившись німецькій Баварії (0:1), вибув із єврокубків.

До 1/8 фіналу ЛЧ вийшли Баварія (16) та Копенгаген (8 очок). У Лізі Європи зіграє Галатасай (5 очок). МЮ посів останнє місце у групі (4 очки).

Усі найкращі моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Головний тренер Манчестер Юнайтед Ерік тен Хаг:

«Ми були дуже успішними в організації оборони і в пресингу теж дуже хороші. Грали ми проти сильного суперника. Баварія, навіть коли гра в неї не йде, має високу індивідуальну майстерність своїх гравців, здатних організувати потрібний момент. На жаль, так і сталося.

Гравці віддали всі свої сили – ви бачили настрій, бойовий дух. Мені слід віддати команді належне – вона заслуговує на висловлювання в компліментарному тоні за проведену спільну роботу в матчі з таким сильним суперником, яким є Баварія.

Ми програли кампанію у Лізі чемпіонів не сьогодні – це очевидно. У нас були хороші матчі, але їх виявилося замало. Сьогодні, на мою думку, зіграли дуже добре. Ми не заслуговували на поразку, але при цьому гру програли».

Захисник Манчестер Юнайтед Діогу Далот:

«Ми усвідомлюємо, що чекаємо від себе більшого. Нам потрібно ставати краще. Ми хотіли вийти з групи, але врешті-решт були недостатньо успішні. Потрібно винести з цього урок і досягти наступного разу більшого.

Не такого результату нам хотілося. Ми сподівалися на інший. Вважаю, ми добре справлялися і доклали всіх зусиль, граючи проти хорошої команди, однак у результаті цього виявилося замало».

Переможець Ліги чемпіонів 2008 у складі МЮ Ріо Фердінанд:

«Потрібно віддавати належне суперникам. Манчестер Юнайтед грав проти Баварії, дуже впевненої у своїх силах та зіграної, з великим досвідом ігор на такому рівні. Має потужний склад. Якщо надто рано розкритися у матчі такого масштабу та почати атакувати з шашками наголо, то на такому рівні за це покарають. Потрібно ставати більш збалансованими».

Воротар Баварії Мануель Нойєр:

«Це 700-й матч у кар'єрі? Я й не знав про цей факт. Я цілком готовий. Навіть не очікував, що все складатиметься так добре [після перелому ноги] і що зможу безперервно витримувати ігровий ритм. Ми дуже раді – я дуже вдячний лікарям.

Ми були дуже засмучені через свою гру в Франкфурті. Сьогоднішнім результатом показали, як відреагували на неї. Тренер був дуже задоволений – він сказав, що був гордий, дивлячись збоку. Ми доклали всіх своїх сил і тому сьогодні перемогли. Ми маємо по повній викладатись у кожному турнірі. У нас сформовано команду, яка точно може поборотися за титул».

Бомбардир Баварії Гаррі Кейн:

«Серія із трьох поспіль матчів без забитих м'ячів? Я скажу те саме, що й раніше. Часом бувають якісь періоди, коли м'яч летить не зовсім так, як тобі потрібно, і, можливо, він то мимо пройде, то влучить у штангу. Це невід'ємна частина у житті нападника. Потрібно просто зберігати самовладання та продовжувати робити те, що робиш. Знаю, у цій команді моменти в мене будуть, і я маю опинитися в потрібному місці, щоб реалізувати їх.

Це відчувається, звичайно ж, дуже дивно [повернутися до Англії як гравець Баварії]. Ми задоволені тим, як провели груповий етап, проте для мене це була лише чергова гра, в якій я прагнув допомогти Баварії здобути перемогу.

Перед матчем ми обговорювали те, що тут нам треба краще проявити себе в боротьбі за м'яч, проявити пристрасть до неї, додати в енергійності, і, думаю, у нас це вийшло. Ми контролювали перебіг гри тривалими часовими відрізками. Приємно здобути тут перемогу з рахунком 1:0 та впевнено фінішувати у групі».

Гравцем матчу визнано автора переможного голу Баварії Кінгслі Комана. Вердикт групи технічних спостерігачів УЄФА:

«Він забив і загалом показав хорошу гру, продемонструвавши свої швидкісні дані та точність флангових передач. Його гольовий ривок за спини захисникам був чудовий».

Автор єдиного голу Кінгслі Коман, найкращий гравець матчу:

«Ми дуже задоволені тим, що вийшли до наступного етапу. Знаємо, що за суперники нас там чекають. Не забуваймо і про те, наскільки далеко проходили у попередніх сезонах. Хочемо досягти успіху знову.

Дуже хороше завершення [групового етапу], і гра сама по собі теж дуже хороша. [Я не забивав] вже досить давно, але спокою не втратив і радий, що таки забив».

Манчестер Юнайтед повторив свій найгірший результат сезону-2005/06, лише вдруге в історії посівши останнє місце у групі Ліги чемпіонів.

Відеоогляд матчу Ман Юнайтед – Баварія – 0:1 (Коман, 71)

ГОЛ! 0:1. Коман, 71 хв.

Події матчу

71’
ГОЛ ! М'яч забив Кінгслі Коман (Баварія).
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Brian
Ладно Баварии безвольно проиграли в одну калитку - всё таки это громкое имя, один из лучших клубов мира. Но как можно было проиграть туркам и датчанам, это вообще никчёмные гавноклубы, размазня. ОНАНАиста и лысого физрука на выход!!!
cooperchack
Во всех матчах. Стыдно смотреть на футбол в который МЮ играет. Пора на выход лысая палка.
Boris Janischevskiy
Позорище , команда на мільярд , хотя б потягли лігу Європи , а то бля фабрика інвалідів .
pol-55
Після такого пасу Коману не забити,то....