Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
3094
0

Боруссія Дортмунд – ПСЖ. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 13 грудня о 22:00 за Києвом

Боруссія Дортмунд – ПСЖ. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

13 грудня на «Сигнал Ідуна Парк» пройде матч 6-го туру Ліги чемпіонів, в якому «Боруссія» (Дортмунд) зустрінеться з «ПСЖ». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Боруссія (Дортмунд)

Команда цього сезону, без Беллінгема, здала, що було в чомусь очікувано. Якщо в минулому розіграші вона не просто претендувала на чемпіонство, а й сама втратила срібну салатницю просто тому, що не виграла вдома в останньому турі, то зараз чорно-жовті ведуть непросту боротьбу за місце у топ-4 у футбольній Німеччині – Баварія і, несподівано, Баєр, пішли у відрив. Несподівано, що підопічні Едіна Терзича впевнено лідирують у своїй групі Ліги чемпіонів. Причому починалося все непросто: поразка у Парижі, лише нульова нічия з Міланом удома. Переломною стала спарка з Ньюкаслом, де було виграно обидва поєдинки. Потім німці оформили 3:1 в Італії, забезпечивши собі право зіграти в плей-оф. Але джмелі декларують бажання так і залишитися на 1-му місці, щоб забезпечити більш вдале жеребкування.

ПСЖ

Клуб давно зосереджений лише на Лізі чемпіонів. Але при цьому, незважаючи на масштабні інвестиції до складу (чого вартий трансфер Неймара, що досі залишається єдиним), був лише 1 вихід у фінал, за Тухеля, і той програний. У минулому розіграші все закінчилося поразкою вже в 1/8 фіналу. Це спричинило масштабне оновлення, омолодження складу. І появу на тренерській посаді Луїса Енріке. Але зараз взагалі є загроза не вийти в плей-оф! Після перемоги над Міланом поступилися розгромно Ньюкаслу, і лише за рахунок пізнього пенальті вирвали нічию з ними вдома. Та й із Міланом обмінялися перемогами. У результаті Мбаппе та компанії варто націлюватися на перемогу в Дортмунді.

Статистика особистих зустрічей

У 2010 році в Лізі Європи сторони обмінялися нічиїми. А 2020-го французи пройшли німців до 1/8 фіналу, вигравши 2:0 після 1:2 на виїзді.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом вмотивованих гостей. Але вони нестабільні, тому ставимо на тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,6).

Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.