Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
2241
0

Антверпен – Барселона. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 13 грудня о 22:00 за Києвом

Антверпен – Барселона. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

13 грудня на «Босейль» пройде матч 6-го туру Ліги чемпіонів, у якому «Антверпен» зустрінеться з «Барселоною». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Антверпен

Клуб перед початком минулого сезону отримав чергового головного тренера Ван Боммела. Той, мабуть, навіть перевершив будь-які очікування, оформивши з великими старими золотий дубль. Зараз, до речі, Марк зі своїми підопічними та близько не повторює тих результатів. Суперкубок у нелегкій боротьбі виграно, але в Жупілер-Лізі команда зараз навіть не в топ-3, а від лідера, Юніона, і зовсім відстає більш ніж на десяток очок. Очевидно, що цей сезон запам'ятається дебютом у Лізі чемпіонів. Щоправда, там усі успіхи обмежуються перемогами над АЕКом у кваліфікації. У групі не вдалося жодного разу навіть за очко зачепитися, і навіть із Шахтарем удома програли, хоча після першого тайму вели 2:0. Залишається тільки мотивація грюкнути дверима, хоча б на рівні не закінчити з 6 поразками в 6 поєдинках.

Барселона

Команда минулого сезону змогла повернути собі титули. І не тільки в Суперкубку, який все ж таки котирується хіба що на рівні на безриб'ї - навесні комфортно оформили перемогу і в Прімері. Але зараз підопічні Хаві дуже багато очок втрачають, і поки що сперечаються з нещодавно обіграним Атлетико за 3-є місце, відставши не тільки від мадридського Реала, а й від сусідньої Жирони. Натомість у Лізі чемпіонів після пари ганебних вильотів після групового етапу вийшли із групи. Знову не обійшлося без осічки, синьо-гранатові програли донецькому Шахтарю. Але, перемігши повторно Порту, достроково оформили не лише вихід до 1/8 фіналу, а й забезпечили підсумкове 1-е місце.

Статистика особистих зустрічей

У вересні команди зіграли вперше зіграли між собою, і тоді ван Боммел програв клубу, за який не дуже успішно грав, з рахунком 0:5.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що Антверпен так і не зможе зачепитися за очки. Але і Барселоні немає сенсу витрачати сили, так що зупинимося на варіанті з тоталом менше 3,0 голів (коефіцієнт - 1,87).

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.