Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Туреччина
| Оновлено 16 грудня 2023, 23:41
2310
4

Президент Анкарагюджю – про побиття арбітра: «Хотів плюнути йому в обличчя»

Керівник клубу категорично не приймає висунуте проти нього звинувачення

| Оновлено 16 грудня 2023, 23:41
2310
4
Президент Анкарагюджю – про побиття арбітра: «Хотів плюнути йому в обличчя»
etty Images/Global Images Ukraine

Президент «Анкарагюджю» Фарук Коджа прокоментував кричущий інцидент після матчу чемпіонату Туреччини між його командою та «Різеспором», що завершився бойовою нічиєю на полі (1:1) та побиттям головного арбітра матчу Халіла Умута Мелера після фінального свистка.

«Я розумію висунуте проти мене звинувачення. Я написав пояснення до прокуратури та правоохоронних органів з цього питання. Повторюю все дослівно. Я категорично не приймаю висунуте проти мене звинувачення. Цей інцидент виник через неправильні рішення та провокаційну поведінку арбітра. Моєю метою було словесно відреагувати на дії рефері та плюнути йому в обличчя. Але вийшов удар по обличчю... Щоправда, ляпас, якого я дав, не може стати причиною перелому. Після того ляпаса рефері постояв секунд п'ять-десять, а потім упав на землю. Через хворобу серця мене одразу вивели з місця події. Про якісь інші події, крім цього, мені невідомо. Ось і все, що я можу сказати», – наводить слова Фарука Коджі видання TRT Haber.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Lex Aries
Ну да... Арбітр сам наткнувся на кулак, і так декілька разів. А я білий і пухнастий ще й  з хворим серцем.
samird
Цей примат не в курсі, що зараз все знімається на відео, та будь-який бажаючий може подивитись, що відбулося? Він або розумово відсталий (сумніваюсь), або вважає всіх навкруги такими. Вважаю, що подібні нікчемні виправдання тільки обтяжують його провину. З серцем погано? Скоріш з головою. Доречі - в буцегарні є медпункт.
Віктор Коробка
Один розказує всьому світу, що не нападав на Україну, та "нас там не було". Другий так хотів плюнути ( теж до речі правопорушна дія), що його аж швидка забрала з сердцевим нападом. А звідки у арбітра переломи та гемотоми - гадки не має! Клоуни.
stalker digga
Я не я и хата не моя.