Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 13 грудня 2023, 08:46
46392
37

Англійський топ-клуб хоче придбати Циганкова взимку. Відома сума трансферу

«Тоттенгем» готовий активувати клаусулу гравця «Жирони»

| Оновлено 13 грудня 2023, 08:46
46392
37
Англійський топ-клуб хоче придбати Циганкова взимку. Відома сума трансферу
Getty Images/Global Images Ukraine

Лондонський «Тоттенгем» готовий активувати клаусулу в контракті українського нападника Віктора Циганкова з каталонською «Жироною», повідомляє видання Futbol Total.

За інформацією джерела, сума відступних 26-річного футболіста становить 30 мільйонів євро, і «шпори» готові виплатити цю суму. Журналісти зазначають, що трансфер може відбутися вже в це зимове трансферне вікно, яке буде відкрите з 1 січня по 1 лютого 2024 року.

В цьому сезоні чемпіонату Іспанії на рахунку Віктора Циганкова 3 забиті м'ячі та 3 гольові передачі в 14 поєдинках. Раніше президент київського «Динамо» Ігор Суркіс заявив, що «Жирона» продасть Віктора за великі гроші.

Оцініть матеріал
(237)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 37
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BekXan
Який резон зараз Жероні продавати одного із лідерів команди?Тим паче Іспанська ліга це не АПЛ і як буде він там грати це питання.Тим паче Жирона має шанси на призові місця і ЛЧ де потрібні гравці і є шанс гарно заробити.
D.Lanskoy
У Жирони зараз шанс поборотися за чемпіонство і як мінімум за Лігу Чемпіонів, треба бути ідіотом, щоби продавати гравців, які зараз роблять результат! Влітку - будь ласка, зараз - не чіпайте!
Гагик Пердонян
я бы на месте Циганкова не уходил сейчас, команда подобралась бомбезная, результаты отличные... надо хотя бы этот спортивный год закончить тут + в следующем году скорее всего Жирона будет в ЛЧ, то есть тоже уходить нет смысла
MrStepanovM .
та ну їх нах! Вітя, не їди!
Віктор Коробка
   Трохи матаматики: Жирона купила Циганкова за 5млн + 50% від перепродажу. Тотенхем пропонує 30млн. В підсумку Жирона отримує 30-15-5= 10 млн. 
   Якщо Жирона дійсно хоче нав'язати боротьбу за медалі ЛаЛіги, Лігу Чемпіонів та має на це кошти, то чи стане вона продавати одного з своїх лідерів за 10 млн? Де вона потім за меньші кошти купить другого Циганкова з гарантією, що він заграє не гірше, ніж Вітя? Тому вони можуть запропонувати Циганкову новий, ліпший контракт, де його відступні можуть вирости в 1,5-2 рази.
   А якщо це команда-однодневка, купи-продай - тоді усе можливо. Може з'явитися ще бажаючі, і тоді продаж буде майже неминучим, і не одного Циганкова.
myroslavmail
ну Тотенхем - це команда прокляття - вічне "не лайно" яке нічого не здобуває ...
Remark
Там помилочка! 30 млн - це тільки бонусів, якщо там позабиває і т.д. Основна сума - це 70 лямів! + 30 лямів бонусу. 
Максим Колісник
Хотілося б щоб цей сезон в Жироні він добув. Клімат гарний, команда - бомба. Є шанс взяти Прімеру або потрапити в ЛЧ. З Тотенхемом - максим ЛЄ і ризик травмуватись бо чемпіонат більш вимогливий щодо єдиноборств
Александр Толстых
Было бы хорошо, если бы Арсенал Цыганковым заинтересовался.
nicksaf
Ось і видно, ШД  продав мурчика за 100 млн і шо?. Та йому у металісті грати. А Циганков, Довбик, Миколенко, Забарний грають. А над мурчиком фани кепкують. Ну, хіба не ясно, хто у нас в УПЛ шахрай.
Умник
Сеньків одобряет))))
AK.228
Тотенхем- гавно галимое
Краще хтось інший