Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
632
0

Чемпіон Європи Джорджо К'єлліні вирішив завершити ігрову кар'єру

Титулований захисник останнім часом виступав у США

Чемпіон Європи Джорджо К'єлліні вирішив завершити ігрову кар'єру
Getty Images/Global Images Ukraine. Джорджо К'єліні

Чемпіон Європи з футболу та багаторазовий чемпіон Італії у складі «Ювентуса» Джорджо К'єлліні прийняв рішення повісити бутси на цвях.

Як повідомляє Goal, про це 39-річний футболіст оголосить у вівторок, 12 грудня. На даний момент, виступаючи за ФК «Лос-Анджелес», К'єлліні є одним із найстарших гравців MLS, провівши за свою кар'єру понад 700 матчів на професіональному рівні. Його нинішній клуб дійшов до фіналу плей-оф сезону-2023, але у вирішальному поєдинку програв «Коламбус Крю» – 1:2. Перед звітним матчем Джорджо зізнався, що він може стати останнім у його кар'єрі та поміркував про своє майбутнє.

«Не хочу бути брехуном — своє майбутнє я бачу в «Ювентусі». Не знаю, на якій саме посаді, але саме там я провів майже половину свого життя. Я досі дуже пов'язаний з кожним із них та дуже радий, що вони проводять хороший сезон. Я з нетерпінням чекаю на можливість повернутися на стадіон та поспостерігати за ними під час різдвяних канікул, але я нікуди не поспішаю. Я насолоджуюся життям тут зі своєю сім'єю», – наводить слова К'єлліні The Athletic.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.