Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 грудня 2023, 00:56
6367
15

Іващенко оцінив програний матч проти Динамо та розкритикував суддівство

Головний тренер «Оболоні» прокоментував поразку у грі з «біло-синіми»

| Оновлено 12 грудня 2023, 00:56
6367
15
Іващенко оцінив програний матч проти Динамо та розкритикував суддівство
ФК Оболонь . Валерій Іващенко

11 грудня відбувся матч 17-го туру УПЛ між командами «Динамо» та «Оболонь». Іра завершилася з рахунком 2:0 на користь біло-синіх.

Після завершення зустрічі наставник «пивоварів» Валерій Іващенко прокоментував поразку своїх підопічних:

– Складна гра, було раннє вилучення нашого гравця, після чого нам довелося перелаштовуватися. Ми внесли певні корективу. За самовіддачу я подякував хлопцям. Вони молодці попри всі ті моменти, які були у грі.

- Ваша команда грала досить жорстко. Це була така установка чи футболісти самі були такі заведені?

– Чому жорстко? Це футбол, а не балет. «Динамо» теж моментами грало жорстко, це футбол. Були червоні картки, в першому епізоді ми навіть не сперечалися. Немає питань. А при першому голі, який нам зарахували, був фол на Прокопенку. Однак судді чомусь дивилися щодо офсайду. А на фол чомусь не зважали. Всі ми емоційні люди, хлопці завелися. Це нормальні речі, бо ми всі живі люди. Таке трапляється у футболі.

– Шість жовтих карточок у минулому матчі, сьогодні дві червоні, чотири жовтих. Це щось дуже дивне. Ми рідко таке бачимо у футболі. З чим це пов'язано?

– Є напруга, є гра. В Англії дають грати, а у нас за кожен дотик дають жовту. Я не знаю, з чим це пов'язано. Це треба питати у тих, хто роздає ці картки. Є моменти, які дійсно тягнуть на жовту, але трактування в різні сторони різне. Проти однієї команди це так трактують, проти іншої – по-іншому. З чим це пов'язано? Питання до тих, хто дає картки.

– Після кубкової гри гравець вашої команди Суханов сказав, що установка на гру тривала 15 хвилин, бо й так всі знають, як грало «Динамо». Сьогодні було важче готуватися? Скільки часу тривала установка?

– П'ятнадцять хвилин – це довго? Я думаю, ми в цьому сезоні вже достатньо ігор зіграли проти «Динамо», хлопці знають як грати, а проти таких команд тим паче не треба мотивувати. У Кубку – так, ми готувалися. Сьогодні були непрості умови для підготовки, погодні умови заважали, але виходили з того, що є. Претензій немає. Хлопці намагалися, попри меншість, старалися грати у футбол.

– Перша частина сезону для вас закінчилася. Можете підбити підсумки? Чим задоволені, чим не задоволені, що потрібно покращувати, і чи буде підсилення взимку?

– Звісно, треба ставати кращими. Перша частина сезону показала наші плюси і мінуси. Треба корегувати деякі моменти. Аби набирати бали, потрібно підсилюватися. Журналісти ще раніше писали про те, що ми десь відстаємо на трансферному ринку. Ми намагалися працювати з тими хлопцями, які є в обоймі, але будемо працювати.

Є позитивні моменти, десь нам просто не вистачало майстерності і досвіду. Деколи заважали амбіції. Налаштування є, але не вистачало майстерності, що заважало нам краще зіграти з м'ячем. Втрачали багато м'ячів через технічний брак. Це треба виправляти. Це наслідок кваліфікації футболістів. Будемо працювати над цим, виправляти і готуватися до весняної частини.

Відеоогляд матчу Динамо Київ – Оболонь – 2:0

Оцініть матеріал
(28)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Жирона – Барселона – 4:2. Лігочемпіонські м'яч і асист Довбика. Відео голів
Футбол | 04 травня 2024, 21:40 2
Жирона – Барселона – 4:2. Лігочемпіонські м'яч і асист Довбика. Відео голів

Дивіться відеоогляд матчу 34-го туру Ла Ліги 2023/24

Стали відомі оцінки Довбика та Циганкова за історичний матч із Барселоною
Футбол | 04 травня 2024, 22:25 3
Стали відомі оцінки Довбика та Циганкова за історичний матч із Барселоною

«Жирона» обіграла «синьо-гранатових» 4:2 та вперше в історії вийшла до Ліги чемпіонів!

Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
avk2307
Де в статті критика суддівства?
potemkin78
Мороз весь второй тайм просил судью чтоб он показал ему красную, ну очень просил
Віктор Коробка
Я не є вболівальником Динамо, але в цій грі Оболонь дійсно грала дуже жорстко і суддя повинен був їх за це карати. Не знаю, що це було: настанова тренерів, чи особливий настрій дербі, чи компенсація браку майстерності та швидкості - але це не виправдання. Програвати теж треба з гідністю. Дуже не хочу, щоб проти Шахтаря теж так грали.
DK1961
Прикрывать хамскую и грубую игру своих игроков на поле ошибками судей - в стиле этого тренера. А ржавая плесень признает только пенали через попадание в жопу и голы, забитые этим же местом - ничего нового
Лига конференций без динамо
Не всё интервью ,он ещё говорил пересмотрел 10 раз повтор как Бенито нарушал 
Лига конференций без динамо
благодаря шубам ещё играют в упл ещё в еврокубки попадают ,а потом позорят Украину  ,если бы не шубы гнили дырявые в пердиве уже давно
4p7eH
дирку завжди в УПЛ суді тянуть, в єврокубках судей не можуть суркіси вже підкупити і тому програють всім підряд