Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 11 грудня 2023, 15:52
1198
0

Легенда МЮ заступився за тен Хага: «Ідея з звільненням – повна нісенітниця»

Гарі Невілл вважає винуватцями того, що відбувається, власників клубу

| Оновлено 11 грудня 2023, 15:52
1198
0
Легенда МЮ заступився за тен Хага: «Ідея з звільненням – повна нісенітниця»
Getty Images/Global Images Ukraine. Гарі Невілл

Колишній футболіст «Манчестер Юнайтед» Гарі Невілл прокоментував можливе звільнення Еріка тен Хага з посади головного тренера «червоних дияволів».

«Не можна міняти тренера в середині сезону. Ідея зі звільненням тен Хага – повна нісенітниця. Я не підтримую цього рішення.

Я знаю, люди кажуть: «Не можна звинувачувати Глейзерів». Та можна! Тому що десять років невдач та убогого підбору персоналу зводяться до того, що вони не мають спортивного директора, повноцінного керівника підбору персоналу. Ось чому це відбувається, тому що зрештою менеджери та тренери дивляться на це та кажуть: «У мене нікого немає, тому я спробую зробити це сам». Усе це залежить від керівництва», – цитує Гарі Невілла видання Daily Mail.

Зазначимо, що Невілл за 21 рік у складі «Манчестер Юнайтед» провів понад 600 матчів у всіх турнірах, вісім разів ставши чемпіоном Англії та двічі переможцем Ліги чемпіонів. Щодо нинішнього турнірного становища «червоних дияволів», то після розгромної поразки від «Борнмута» (0:3) підопічні Еріка тен Хага розташовуються на шостому місці, відстаючи від лідируючого «Ліверпуля» на десять очок.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.