Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 11 грудня 2023, 15:24
795
1

Златан Ібрагімович може стати тренером Мілана

Швед наприкінці минулого сезону завершив ігрову кар'єру

| Оновлено 11 грудня 2023, 15:24
795
1
Златан Ібрагімович може стати тренером Мілана
Getty Images/Global Images Ukraine. Златан Ібрагимович

Легендарний шведський футболіст Златан Ібрагімович може очолити італійський «Мілан» на правах тимчасового тренера у разі звільнення нинішнього наставника «россо-нері» Стефано Піолі.

Про це повідомляє Football-Italia з посиланням на La Repubblica. За інформацією джерела, переговори зі Златаном ведуться давно, і в цьому випадку йдеться про потенційне тимчасове виконання обов'язків головного тренера в тандемі з Ігнаціо Абате, який зараз працює з молодіжною командою «Мілана».

Повідомляється, що швед був на контакті з керівництвом «Мілана» практично весь час з моменту завершення ігрової кар'єри наприкінці минулого сезону, але затримки із призначенням Златана пов'язані з потенційною зміною тренерського штабу до завершення сезону. Ібрагімовича бачать в якості помічника Абате та прямого зв'язку між командою та власником клубу Джеррі Кардинале. При цьому сам швед уже заявляв, що не горить бажанням ставати тренером, але в клубі, мабуть, сподіваються переконати свого колишнього гравця.

Зазначимо, що після поразки від «Аталанти» (2:3) в останньому турі «Мілан» посідає третє місце в турнірній таблиці, відстаючи від «Інтера» на дев'ять очок. Також «россо-нері» можуть припинити виступ у Лізі чемпіонів та взагалі залишитися без єврокубків – перед заключним туром групового етапу підопічні Стефано Піолі перебувають на останньому місці у своєму квартеті, і для продовження виступу на євроарені їм не можна програвати на виїзді «Ньюкаслу».

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
potemkin78
кто будет плохо играть - будет получать в жбан с ноги