Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 10 грудня 2023, 21:41
1110
1

Антон ДУДЧЕНКО: «Можемо боротися за досить високі місця в естафеті»

Український біатлоніст – про чоловічу естафету на етапі Кубку світу в Хохфільцені

| Оновлено 10 грудня 2023, 21:41
1110
1
Антон ДУДЧЕНКО: «Можемо боротися за досить високі місця в естафеті»
biathlon.com.ua. Антон Дудченко

Український біатлоніст Антон Дудченко підбив підсумки чоловічої естафети на другому етапі Кубку світу 2023/24 в австрійському Хохфільцені.

«Зараз дуже важкий фізичний стан, нічого не можу зробити. Єдине, що потішила сьогоднішня естафета. Радий тому, як вдалося відпрацювати на вогневих рубежах. Але по дистанції — дуже важко. Будемо спілкуватися з тренерами, як вийти з цього стану. Крім стрільби, якихось позитивних моментів мало дуже.

Звісно, було хвилювання. Хлопці провели хорошу гонку. Мені передали естафету п'ятим. Поруч були четверте-третє місця. Не хотів нікого підвести. Намагався працювати, зробив свій максимум на сьогодні, але ми бачимо, що програш по дистанції досить великий. Я задоволений, що вдалося втримати п'яте місце, але у фізичному стані є ще дуже багато запасу, скажімо так. Резерву, який потрібно використати й повернутися до нормального фізичного стану.

В принципі, в нас були хороші естафети і в минулому сезоні. Та ж остання естафета в Естерсунді, де ми теж п'яті були. Багато хороших естафет. В принципі, ми можемо, якщо складеться все добре, боротися за досить високі місця в естафеті

Звісно, після всіх попередніх промахів залишився певний страх перед пострілом, але вже було морально набагато простіше на стрільбі лежачи. Немає того страху, більш упевнений у своїй стрільбі. І розумію, що якщо зроблю все правильно, то влучатиму. Але зі старою гвинтівкою намагався зробити все ідеально, але не завжди виходило влучити», – сказав Дудченко.

Нагадаємо, що українська четвірка в чоловічій естафеті посіла п'яте місце.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Иван Качура
В чоловічій збірній Юрай Санітра проводить хорошу роботу 👍 а в жіночій кожен сезон новий тренер.