Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 11 грудня 2023, 05:42
3027
0

Дмитро ПІДРУЧНИЙ: «Топ-5 – пристойний результат. Стрибнули вище, ніж могли»

Лідер збірної України задоволений

| Оновлено 11 грудня 2023, 05:42
3027
0
Дмитро ПІДРУЧНИЙ: «Топ-5 – пристойний результат. Стрибнули вище, ніж могли»
Getty Images/Global Images Ukraine

Біатлоніст Дмитро Підручний задоволений тим, що збірна України за підсумками естафети на етапі Кубка світу в Хохфільцені показала 5-й результат.

«Доволі непогано [Артем Тищенко передав естафету]. Якби було ближче до шведа [Себастьяна Самуельссона], було б взагалі супер, щоб міг за ним з першого кола триматися. Потім постійно його наздоганяв — бачив перед собою, але наздогнати важко. Якби від початку був у контакті зі шведом, було б краще. Але, в принципі, там теж були непогані суперники, з якими можна було [працювати]. Артем добре пробіг, не було великого відставання, тому взагалі чудово».

«Я в достатньо хорошій формі. Сподіваюся, вона буде зберігатися. І навіть нарощуватися. Зараз можу боротися з досить сильними суперниками. За лідерів, звісно, не кажу — до них поки не зовсім дотягую. Але форма досить хороша, щоби боротися за високі результати».

«П'ятий результат? Радий був дуже, привітали один одного з хлопцями. Раді були, за такої конкуренції п'яте місце — дуже хороший результат. При тому, що, можна відверто казати, хлопці зараз не в найкращій формі, судячи за останніми стартами. І п'яте місце — дуже пристойний результат. Можливо, навіть стрибнули вище, ніж могли. Хлопці терпіли, було видно, що важко, але викладалися на максимум. І радий, що всі спрацювали дуже класно на стрільбі», – сказав Підручний.

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.