Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Туреччина
|
10171
1

Жінка екс-форварда Шахтаря розповіла, як допомогла йому реанімувати кар'єру

Оларенважу Кайоде дуже подобалося бути гравцем топ-клубів

Жінка екс-форварда Шахтаря розповіла, як допомогла йому реанімувати кар'єру
instagram.com/larry_kayode_8_. Оларенважу Кайоде з жінкою

Дружина екс-форварда «Шахтаря» та «Манчестер Сіті» Оларенважу Кайоде Дора, яка також є агентом футболіста, розповіла, як допомогла своєму чоловікові реанімувати кар'єру після невдалого досвіду виступів у топ-клубах.

«Йому [Оларенважу] подобалися великі клуби (один з них – «Манчестер Сіті»), але іноді в цих великих клубах багато гравців, і врешті-решт ти опиняєшся у важкому становищі. Не те, щоб ти був поганий, але є надзвичайно талановиті футболісти, яким воліють довіряти тренери. Крім того, деякі тренери віддають перевагу певним гравцям, з якими вони підтримували стосунки у своїх колишніх клубах, і ви нічого не можете з цим зробити. Отже, треба йти туди, де тебе цінують. Ти маєш іти туди, де ти потрібний. Це стосується життя загалом. Ми повинні йти туди, де нас чекають і де нас цінують».

«Коли ти підеш туди, ти розквітнеш. Ти знайдеш себе справжнього, ти просто знайдеш себе. Отже, я гадаю, Кайоде повернувся. Він насолоджується собою, він не перебуває під тиском. Це легко зробити, і так і має бути. І ми знаємо, що наприкінці сезону він стане ціллю для інших клубів і це працює для нас. Поки він не піде на пенсію, йому доведеться продовжувати грати та виходити за рамки можливого. Це наш план на нього, і він насолоджується життям у Туреччині. Він все одно продовжуватиме і продовжуватиме, поки не скаже «стоп». Звичайно, клуби приходять, вони розмовляють, і наприкінці сезону ми сядемо й знову вирішимо, куди він піде, де його оцінять та побачать. Отже, весь світ продовжуватиме бачити, що Кайоде робить свою справу. Ось і все», – розповіла Дора Кайоде.

Нагадаємо, на початку вересня нинішнього року Оларенважу Кайоде остаточно залишив «Шахтар», перебравшись на правах вільного агента до першолігового турецького «Генчлербірліги», де забив уже 3 м'ячі та віддав 1 результативну передачу в 10 поєдинках.

Оцініть матеріал
(35)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Список бомбардирів Ліги чемпіонів 2023/24 після голу Кейна, дубля Вінісіуса
Футбол | 01 травня 2024, 08:01 2
Список бомбардирів Ліги чемпіонів 2023/24 після голу Кейна, дубля Вінісіуса

Гаррі наздогнав Мбаппе (в обох – по 8), але француз ще має грати з «Боруссією Д»

Відомий італійський клуб повернувся в Серію А
Футбол | 01 травня 2024, 21:43 3
Відомий італійський клуб повернувся в Серію А

«Парма» достроково оформила підвищення у класі

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Дані Рохас
во жена даёт