Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 11 грудня 2023, 05:46
717
0

Тоттенгем – Ньюкасл. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Чи перервуть «шпори» свою серію без перемог?

| Оновлено 11 грудня 2023, 05:46
717
0
Тоттенгем – Ньюкасл. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

10 грудня на «Тоттенгем Хотспурс» пройде матч 16-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому, в якому «Тоттенгем» зустрінеться з «Ньюкаслом». Поєдинок розпочнеться о 18:30 за київським часом.

«Тоттенгем»

Клуб влаштував мимоволі деякі «американські гірки» своїми результатами у нинішньому сезоні. Спочатку «шпори» змогли приємно здивувати всіх своїх уболівальників потужним стартом, хай і зіпсовані швидким вильотом із Кубка Ліги. Але хто тоді на це звертав увагу, якщо після 10 турів АПЛ було 8 перемог, 26 очок та одноосібне перше місце? Але до початку грудня було втрачено навіть позицію в топ-4 дивізіону через серію поразок. Переломним вийшов провал з «Челсі», де, дограючи вдев'ятьох, «Хотспурс» поступилися 1:4. Потім підопічні Постекоглу поступилися безвільно «Вулверхемптону», 1:2. Були сподівання, що пауза на ігри збірних допоможе. Але після цього поступилися й «Астон Віллі». Здавалося б, потім спад подолали, адже вдалося вирвати нічию з самим «Манчестер Сіті». Ось тільки в четвер, відкривши рахунок, у результаті вдома програли «Вест Хему».

«Ньюкасл»

Команда цього сезону здобула перший досвід виступів у єврокубках за 2 десятиліття. І одразу у Лізі чемпіонів – минулий сезон закінчили на четвертій позиції в АПЛ. Так, там не все виходило, і самі англійці програвали «Боруссії» і вдома, і в Дортмунді, і судді, поставивши пенальті на 90+ хвилині, не дали перемогти ПСЖ у Франції. У результаті наступний поєдинок, з «Міланом», буде вирішальним. Але при цьому на внутрішній арені Едді Хау не дає спуску своїм підопічним. «Сороки» у Кубку Ліги встигли вибити і «Сіті», і «Манчестер Юнайтед». Нещодавно з МЮ впоралися і в рамках АПЛ за рахунок голу Гордона, витіснивши його із зони єврокубків... І, можливо, недооцінили «Евертон», поступившись тому розгромно в минулому турі.

Статистика особистих зустрічей

У «Тоттенхема» було 5 матчів без поразок. Але минулого сезону обидва матчі були виграні «Ньюкаслом», у тому числі і 6:1.

Прогноз

Букмекерські контори поки що таки віддають перевагу «шпорам». Але гості стабільніші, тому варто подумати про ставку на те, що вони не програють тут (коефіцієнт - 1,76).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Не УПЛ-ТБ. Відомо, який канал покаже фінал Кубка України Ворскла – Шахтар
Футбол | 03 травня 2024, 15:40 10
Не УПЛ-ТБ. Відомо, який канал покаже фінал Кубка України Ворскла – Шахтар

Матч відбудеться 15 травня о 19:00

Журналіст: «Пушич не витримував тиску та впадав у стрес»
Футбол | 03 травня 2024, 11:30 10
Журналіст: «Пушич не витримував тиску та впадав у стрес»

У пресу потрапила інформація про часи роботи нинішнього коуча «Шахтаря» у «Твенте»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.