Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 11 грудня 2023, 05:46
1909
3

Евертон – Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Миколенко проти Мудрика

| Оновлено 11 грудня 2023, 05:46
1909
3
Евертон – Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

10 грудня на «Гудісон Парк» пройде матч 16-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому, в якому «Евертон» зустрінеться з «Челсі». Поєдинок розпочнеться о 16:00 за київським часом.

«Евертон»

Клуб перебуває у ситуації, коли поки що не знає, яка у нього реальна ситуація. Адже десятиочковий штраф сподіваються скасувати і подали відповідну апеляцію. Втім, Шон Дайш прагматично сподівається набрати і на полі достатньо балів, щоб забезпечити виживання незалежно від нового вердикту. І якщо проти «Манчестер Юнайтед», відразу після паузи на ігри збірних, у «ірисок» нічого не вийшло, програли 0:3, то грудень вдалося розпочати з перемоги на полі «Ноттінгем Форест». Єдиний гол забив на 67-й хвилині Макніл - так наблизилися до рятівного 17-го місця. А в четвер вдалося дотиснути у другому таймі «Ньюкасл», довівши рахунок у підсумку до розгромного.

«Челсі»

Команда при нових власниках ніяк не може вийти з кризи, яка відверто затяглася. Переможець Ліги чемпіонів-2021, «сині» закінчили на дванадцятій позиції. І, здається, особливо не вдасться додати і зараз, за Маурісіо Почеттіно. До зими довелося підійти, маючи більше поразок, ніж перемог. Окремі успіхи перекреслюються новими болючими поразками. У листопаді, перед паузою на ігри збірних, розгромили «Тоттенхем» (хоча той догравав вдев'ятьох) і видали видовищні 4:4 з чемпіоном, «Манчестер Сіті». Але осінь закінчили поразкою 1:4 від «Ньюкасла». Аргентинський менеджер тоді розкритикував публічно підопічних. А після перемоги у меншості над «Брайтоном» Мудрик і компанія поступилися «Манчестер Юнайтед» через гол Мактомінея.

Статистика особистих зустрічей

«Сині» між собою останніми роками показують рівні результати. За 11 крайніх поєдинків у «ірисок» та «пенсіонерів» по 3 перемоги. А у березні в Лондоні звели внічию 2:2.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом лондонський гранд. Але «іриски» на ходу, варто подумати про ставку на те, що вони зможуть знову не програти матч (коефіцієнт - 1,69).

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Український захисник побореться за титул. Відомі фіналісти Кубка чемпіонів
Футбол | 02 травня 2024, 07:15 0
Український захисник побореться за титул. Відомі фіналісти Кубка чемпіонів

Євген Чеберко разом із Коламбус Крю пробився у фінал Ліги чемпіонів КОНКАКАФ

Німеччина буде представлена 5 клубами у ЛЧ. Чи потрапить Шахтар в основу?
Футбол | 02 травня 2024, 06:40 27
Німеччина буде представлена 5 клубами у ЛЧ. Чи потрапить Шахтар в основу?

Вже відомі всі 5 клубів: Байєр, Баварія, Штутгарт, РБ Лейпциг, Боруссія Д

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Віктор Коробка
Кеф на Евертон просадили - просто жах! Спочатку розмірковував на його непрограш, тепер починаю придивлятися до нульової фори на Челсі. Пенсіонери хоч і в пошуках своей форми, але можуть показати зуби, як з Брайтоном, МанСіті, Тотенхемом. А ситуація з санкціями в ірісок не може не сказатися на мікрокліматі в команді. Вже пішли чутки про судові позови деяких гравців до керівництва. Зараз фора (0) на Челсі вже 1,77. Якщо підросте ще до 1,9-1,95 - вважаю, що можна ставити.