Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
4732
3

Миколенко чи Мудрик? Легенда Арсенала зробила прогноз на Евертон – Челсі

Пол Мерсон не вірить у команду Маурісіо Почеттіно

Миколенко чи Мудрик? Легенда Арсенала зробила прогноз на Евертон – Челсі
Getty Images/Global Images Ukraine. Пол Мерсон

55-річний англійський футбольний експерт Пол Мерсон зробив прогноз на матч 16-го туру АПЛ між командами «Евертон» та «Челсі»:

«Я буду шокований, якщо «Челсі» обіграє «Евертон». Так, «іриски» створюють не так багато моментів і мають певні проблеми з реалізацією, але вони повинні легко оформити перемогу над «Челсі» з рахунком 3:1».

Мерсон є вихованцем лондонського «Арсенала» і виступав за «канонірів» з 1985 по 1997 рік, зігравши 289 матчів на позиції півзахисника, забивши 78 голів в АПЛ.

Матч «Евертона» з Віталієм Миколенком та «Челсі» з Михайлом Мудриком відбудеться 10 грудня о 16:00 за Києвом. Поєдинок пройде на стадіоні «Гудісон Парк» у Ліверпулі.

Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Віктор Коробка
З одного боку - Евертон зараз на підйомі, а Челсі ще ніяк не знайде свою гру (це можна сказати і про Миколенка з Мудриком). З другого боку - зняття балів з команди не може не відобразитися на її гравцях. Вже пішли чутки про судові позови деякіх гравців до руководства. Та й недооцінювати Челсі не треба, бо наряду з невдалими іграми з МЮ, Ньюкаслом є і дуже вдалі з Брайтоном, МанСіті, Тотенхемом.
   На відміну від Пола, я зовсім не буду шокований будь-якому підсумку цієї гри, навіть якщо Челсі виграє.
KirTheKing
відважний форвард-руйнівник Мишаня это залог победы челси. а стоять и хлопать в ладоши, как это делает тренер эвертона, для успеха этого будет недостаточно !!