Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 10 грудня 2023, 03:27
2287
1

Бетіс – Реал Мадрид. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 9 грудня о 17:15 за Києвом

| Оновлено 10 грудня 2023, 03:27
2287
1
Бетіс – Реал Мадрид. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine. Карло Анчелотті

9 грудня на «Беніто Вільямарін» пройде матч 16-го туру Прімери, в якому «Бетіс» зустрінеться з «Реалом» (Мадрид). Поєдинок розпочнеться о 17:15 за київським часом.

Бетіс

Команда так і не спромоглася виправдати всіх очікувань. Четверте місце так і не скорилося, а на піку, позаминулого сезону, було 5-е місце в Прімері в поєднанні з перемогою в Копа дель Рей. Але все ж таки огірків зараз можна назвати завсідником зони єврокубків. Вони й зараз виступають у Лізі Європи. І зараз, після 5 турів, лідирують у групі, набравши 9 очок. Достатньо не програти вдома Рейнджерс, щоб гарантувати нову перепустку в плей-оф. У Прімері виходить мало програвати, але велика кількість нічиїх заважає всерйоз претендувати на таке бажане 4-е місце. Навіть із кризовою Альмерією у минулому турі обійшлися без голів. Більше того, у кубку поступалися скромному Вільяновенсе 0:1 до 89-ї хвилини, але встигли зробити переможний камбек.

Реал Мадрид

Клуб має певну перевагу перед своїм наступним суперником. Вершковим немає потреби думати про наступний єврокубковий поєдинок, економити на нього сили - у Лізі чемпіонів можна боротися хіба що за оформлення стовідсоткових результатів у груповому етапі. Поки що у підопічних Карло Анчелотті 5 перемог у 5 зіграних поєдинках. Але в Прімері королівський клуб допустив кілька осічок. Окремо стоїть поразка 1:3 у дербі з Атлетіко, але були досить несподівані нічиї з нинішньою Севільєю і Райо Вальєкано. Втім, головні конкуренти втрачали частіше, тому головним конкурентом за лідерство восени була сенсаційна Жирона. Навіть після 2:0 з Гранадою вдалося просто залишитися нарівні з підопічними Мічела Санчеса.

Статистика особистих зустрічей

Загалом у 9 крайніх очних поєдинках зафіксовано рівність: по 2 перемоги у кожного з противників. Навіть минулого сезону огірки вдома у березні втримали нульову нічию з грандом.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у те, що у Севільї господарі зможуть зачепитися за хоча б нічию. Погодимося, аж надто мотивовані гості, і вони повинні перемогти (коефіцієнт - 1,82).

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Ставка: ТБ 0.5 в першому.
Прогноз: Бетіс гол в першому, Реал гол в другому. Підсумок 1:1.