Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 10 грудня 2023, 03:26
4073
0

Астон Вілла – Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 9 грудня о 19:30 за Києвом

| Оновлено 10 грудня 2023, 03:26
4073
0
Астон Вілла – Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Зінченко і Мікель Артета

9 грудня на «Вілла Парк» пройде матч 16-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Астон Вілла» зустрінеться з «Арсеналом». Поєдинок розпочнеться о 19:30 за київським часом.

Астон Вілла

Клуб трохи більше року грає під керівництвом Унаї Емері. І вже можна визнати, що ставка на іспанця, хоча той провалювався в Англії (якраз із Арсеналом!), швидко себе виправдала. Ще минулого сезону фахівець встиг підняти підопічних на сьоме місце. Наразі клубу доводиться паралельно виступати у кількох турнірах. І в цьому плані не дуже дивує виліт у Кубку Ліги від скромного Евертона вдома – розіграшем пожертвували. А ось у Лізі конференцій англійці достроково забезпечили собі право зіграти у плей-оф. Більше того, при збільшеному навантаженні навіть додали в рамках Прем'єр-Ліги. Що особливо підтвердили перемогою над Манчестер Сіті у середу: ці 1:0 дозволили змістити чемпіона з 3-го місця у поточній таблиці.

Арсенал

Команда теж минулого сезону додала різко під керівництвом іспанського тренера. Але прогресу за Мікеля Артети довелося почекати і зазнати кількох невдач - добре, що Кренке вірив у молодого фахівця. Це виправдалося 2-м місцем минулого сезону. Завдяки такому підсумку зараз Зінченко та компанія грають нарешті у Лізі чемпіонів. І, незважаючи на осічку з Лансом, достроково та досить легко англійці там забезпечили право зіграти у плей-оф. На внутрішній арені теж багато паралелей із Астон Віллою. Також каноніри рано вилетіли із Кубка Ліги. Натомість в АПЛ знову вдається йти у лідерах. Хоча навіть із Лутоном довелося попітніти. Новачок не просто відігравався, але навіть вийшов вперед, і тільки наприкінці лідер оформив підсумкові 4:3 на свою користь.

Статистика особистих зустрічей

Астон Вілла в 2020-2021 мала 3 перемоги поспіль. Але вже чотири рази сильнішими були каноніри.

Прогноз

Букмекерські контори віддають перевагу Зінченку та компанії, але не беззастережну. Віллани точно створять проблеми – ставимо на підсумкові тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт – 1,72).

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.