Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 10 грудня 2023, 03:27
1268
0

Манчестер Юнайтед – Борнмут. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 9 грудня о 17:00 за Києвом

| Оновлено 10 грудня 2023, 03:27
1268
0
Манчестер Юнайтед – Борнмут. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Ілля Забарний

9 грудня на «Олд Траффорд» пройде матч 16-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Манчестер Юнайтед» зустрінеться з «Борнмутом». Поєдинок розпочнеться о 17:00 за київським часом.

Манчестер Юнайтед

Команда перебуває у досить непростій ситуації. З одного боку, наступного тижня буде останній тур у Лізі чемпіонів. І там є математичні шанси на друге місце. І, як мінімум, гранду хочеться залишити останню позицію у четвірці. У будь-якому випадку, потрібно насамкінець виграти – у Баварії, хай і невмотивованої. Але, з іншого боку, і на внутрішній арені справи у тен Хага та його підопічних не ладнаються. Вже були 0:3 у Кубку Ліги від Ньюкасла. Та й у рамках першості країни дуже багато поразок, через що не виходить йти в четвірці лідерів АПЛ. Але при цьому Челсі червоні дияволи в середу обіграли за рахунок дублю Мактомінея.

Борнмут

Клуб влітку змінив наставника, хоча до попереднього, Гарі О'Ніла, не могло бути особливих претензій. Він прийняв команду невдовзі після повернення з Чемпіоншипу, але на тлі низки поразок улітку. Але все ж таки боси вишень вирішили покликати більш статусного фахівця, нехай і чергового для футбольної Англії іноземця, Андоні Іраолу. Баску, якого теж не можна назвати досвідченим тренером, було непросто освоїтися на Туманному Альбіоні, і на старті була погана статистика: 3 нічиї та 6 поразок. Прорвало тільки зі слабким Бернлі, а в листопаді вдалося виграти і у Ньюкасла, і у Шеффілд Юнайтед - наставника навіть номінували на звання менеджера місяця. Зима розпочалася з поєдинків проти Астон Вілли та Крістал Пелас, які принесли ще 4 очки: 2:2 та 2:0 відповідно.

Статистика особистих зустрічей

Дебютуючи в АПЛ, вишеньки у 2015-му році виграли у МЮ. Але в наступних 11 поєдинках вони додали лише 1 перемогу. При цьому левова частина матчів залишилися за манкуніанцями, у тому числі й усі 3 крайні.

Прогноз

Букмекерські контори розглядають МЮ як очевидного фаворита. Але йому складно із командами у формі, навіть середняками. Варто подумати про ставку на вишень при форі +1,0 голів (коефіцієнт - 1,92).

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Куртуа або Кепа. Лунін точно не зіграє у наступному матчі Реала у Ла Лізі?
Футбол | 02 травня 2024, 04:34 3
Куртуа або Кепа. Лунін точно не зіграє у наступному матчі Реала у Ла Лізі?

Найближчим часом Карло Анчелотті вирішить, хто гратиме проти «Кадіса»

Автобус ПСЖ залишив стадіон у Дортмунді без Мбаппе. Стала відома причина
Футбол | 02 травня 2024, 06:35 6
Автобус ПСЖ залишив стадіон у Дортмунді без Мбаппе. Стала відома причина

1 травня «Боруссія Д» обіграла парижан 1:0 у першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.