Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 грудня 2023, 18:00
42356
97

Мирослав СТУПАР: «Я різне бачив у футболі, але такого ще не бачив»

Ексарбітр ФІФА – про скандальний пенальті у матчі «Шахтар» – «Верес»

| Оновлено 09 грудня 2023, 18:00
42356
97
Мирослав СТУПАР: «Я різне бачив у футболі, але такого ще не бачив»
УПЛ. Данило Сікан (із м'ячем)

Відомий у минулому рефері Мирослав Ступар проаналізував скандальний епізод з пенальті в матчі «Шахтар» – «Верес».

«Я різне бачив у футболі, але такого ще не бачив. Буває, що мʼяч потрапляє в притиснуту руку, чи яка збільшує площу проекції тіла. Але тут взагалі не було доторку до руки. Мʼяч влучив гравцеві Вереса у «пʼяту точку», потім в землю, а від землі нікому в руку не влучав.

Романов на VAR взяв на себе відповідальність і підтвердив Монзуль її рішення. Замість того, щоби хоча б запропонувати переглянути повтор самій. Тож, цим Романов підставив Монзуль.

А потім вона не зарахувала взяття воріт через те, що Сікан завчасно, до пробиття з позначки, забіг до штрафного майданчика», – сказав Ступар.

Оцініть матеріал
(397)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 97
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Болела
Тут цілком резонне зауваження.
Для чого тоді цей вар в принципі?
Vitaliy_yatsenko
Монзуль тут грубо помилилась - факт. Але те, що судді VAR підтвердили пенальті - повна засада. Побачити у цьому епізоді пенальті із допомгою відеокамер - злочин. Монзуль треба на пару матчів відсторонити. А от 
ossa
У Романова такий довгий перелік "косяків", що дивно чому він досі суддя. Дайте йому лопату, хай сніг відкидає.
GloryUkraine
Ганьба продажній Катерині. 
Remark
У Катерини перед очима були одні бакси, коли гравцю Вереса м'яч влучив по бубінцям.
Віктор Коробка
Я теж рахую, що тут Романов підставив Монзуль. Ми з повторами не відразу розібралися, а в динаміці всяке могло здатися. На те і є ВАР, щоб виправляти такі помилки. А взагалі - дочекайся закінчання моменту, там гірники могли забити.
Swed
У Катруси что то с глазами.   Похоже она их закапывает какими то каплями, которые расширяют зрачки.    В предыдущей игра в первом тайме она тоже чудила как пьяная. Но куда смотрит администрация? Они проходят контроль, как водители перед выходом на маршрут?
Богдан Викторович
А где петух без Динамо, или в очко монзуль страпонит, за отличный матч,  так он 🐓 получается 🤣🤣🤣
sania
Абсолютно не згоден, що Монзуль помилилась. Вважаю, що рішення приймала свідомо, знаючи, що робить і що суддя на ВАРі підтвердить рішення. Лише недавно по 10 разів за матч бігала передивлятись ВАР ,по 5 хвилин вишукуючи потрібний кадр. Так не помиляються.
Alex196
Это все от безнаказанности .Она прекрасно знает что за ней стоят хозяева ахметов павелко которые заступятся и не дадут в обиду .Это карманный судья .он ненаказуем чтобы он не делал
Людмила Павловська
Вона дуже слаба, в кожному матчі ,вона щось вчуде. Я розумію що місце дуже рибне, зарлата +кеш, .Ми хочем футбол подивиться, а не її шоу.
AndiM
Монзулиха продовжує підтверджувати що продала свою сраку рінаху.
Wlad West
И шо, Монзулиха обтечет?
Dmytro11q
Дивина та й годі..! Неначе це був перший та єдиний раз в УПЛ за всю історію незалежної України, коли бригада арбітрів прийняла помилкове рішення. Ви ж не до зоопарку прийшли, аби подивитися на якусь тваринку екзотичну. Й яка в вас мета..? Полити брудом, закидати лайном, і потім із відчуттям власної важливості, з тим, що ви виявилися вище всіх в себе на своєму дивані, стільці, хто на чому, піти пити каву..? Так, а яка тоді користь від ваших коментарів? Арбітри продовжуватимуть помилятися, як наслідок, це можливо, впливатиме на підсумковий результат у грі. Футболісти від цього в чесний футбол грати одразу не почнуть. Тим паче, що є ті, хто навпаки, вважає правильним грати в брудний футбол. Україна продовжить падати в рейтингу УЄФА. Можливо, час запитати себе: а чого ми прагнемо? Що чекає нас у майбутньому? Можливо, час бути більш об'єктивними, та писати більш продумані коментарі..?
mini.f
Мой хороший друг, врач-нарколог с 40-летним стажем, наркош вычисляет по одному взгляду. Так, посмотрев на Монзуль выразился очень конкретно: - моя клиентка... И я вот тоже подумал - ну не может нормальный человек, тем более - арбитр, который должен обладать набором соответствующих качеств, так безобразно судить во многих матчах внутренноего чемпионата , но так же у нее куча проколов в международных играх. Чего только стоил ее левый пенал в ворота женской сборной США в полуфинале ОИ в Пекине, и как результат - поражение 0:1...Американцы тогда подняли приличную волну, и как результат - на следующем ЧМ среди женщин мы ее уже не видели. Только благодаря своему папеньке, который ее танцует, Лучи, она еще держится на плаву, да и ее подруги по ремеслу тоже не далеко убежали от нее. Ни один судья в Украине не выслушивал сколько оскорблений в свой адрес от игроков и зрителей на стадионах, как наша Катя с гранатой, прошу пардона, со свистком в руке.  Правы на все 100% тренеры наших команд, которые в узком кругу на кухне за рюмкой чая или даже в открытую, рискуя нарваться на санкции от Баранки. говорят о том, что рано еще в Украине женщин допускать обслуживать матчи ПЛ,1-й и 2-й лиг. Их удел - детско-юношеские соревнования, в лучшем случае. Я где-то недавно прочитал на сайте, что Катя еще на заре своей "карьеры" не гнушалась требовать дополнительную плату за игры, в которых она якобы помогала одной из команд... Надо ломать хребет судейской мафии, все это давно понимают, но сделать это пока некому, увы...
Евгений Богун
Наслідуюча Юри Бакса
Евгений Богун
Вона прекрасно знає кому й куди свистіти) в неї то за матч 3-4 перегляду вар коли нема що дивитися, а тут ,, нафіга, мені вже бабки на карту прийшли, всьо норм,,. А з приводу не зарахованого - ну тут якби зарахувала то її б одразу на полі прикопали би
Vlad Holl
Пам'ятаю її перший матч Дніпро - Динамо де вона придумала пенальті від Сидорчука. І так в кожному матчі . Вона постійно головна особа на полі і боротися з цим ніхто не збирається .
turist86
Помилка Монзуль - це одне. А от друге - як Сікан, чемпіон світу Ю-20, гравець національної збірної, з досвідом ЛЧ, досі не знає правил?!
Александр Ад
Як таку ганебну суддю(вона ж в кожному матчі лажає) ще і на міжнародні матчі ставлять.вона ж ганьбить нашу країну!