Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 08 грудня 2023, 13:21
231
0

АРІЕЛЬСОН – про гру з Дніпро-1: «Хочемо з гарним настроєм піти у відпустку»

Бразильський легіонер житомирського клубу розповів про підготовку до завершального матчу цього року

| Оновлено 08 грудня 2023, 13:21
231
0
АРІЕЛЬСОН – про гру з Дніпро-1: «Хочемо з гарним настроєм піти у відпустку»
ФК Полісся. Аріельсон

Бразильський легіонер «Полісся» Аріельсон розповів, у якому настрої команда з Житомира готується до домашнього поєдинку із «Дніпром-1», яким завершить для себе 2023 рік.

«Цьогорічний тиждень – це завершення осінньої частини сезону, і зараз ми працюємо з максимальною концентрацією. Усі хочуть на мажорній ноті завершити рік та з гарним настроєм піти у відпустку. Маю відзначити, що в цю пору року температура в мене на батьківщині прямо протилежна до тієї, яку ми зараз бачимо за вікном. Для нас бразильців завжди непросто адаптуватися в таких умовах. Але я не хочу робити собі послаблення на це, а просто намагаюся докласти максимум зусиль, щоб якнайкраще пройти цей період.

Перший матч «Полісся» проти «Дніпра-1» я дивився в якості глядача на трибунах, у поєдинку на Кубок України вже був гравцем. Що я бачу в цьому супернику: якісна збалансована команда, дуже майстерні гравці, які добре обороняються, розуміють, як вчасно вибігати в контратаку. Це сильні сторони, які бачу, а слабкі сторони ми знайдемо під час матчу», – поділився Аріельсон в інтерв'ю пресслужбі «Полісся».

Додамо, що бразилець провів у нинішньому сезоні УПЛ за житомирський клуб 12 матчів (642 хвилини ігрового часу) та забив 1 м'яч.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.