Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 08 грудня 2023, 19:00
3436
1

Дніпро-1 спробує позбутися аргентинця

У нинішньому сезоні Еміліано Пуріта практично не отримує ігрової практики.

| Оновлено 08 грудня 2023, 19:00
3436
1
Дніпро-1 спробує позбутися аргентинця
СК Дніпро-1. Еміліано Пуріта

Правий захисник Еміліано Пуріта є одним із головних кандидатів на вихід із «Дніпра-1» під час зимової паузи. Як стало відомо Sport.ua, зараз у дніпровському клубі працюють над тим, щоб працевлаштувати футболіста в іншому місці – чи то повноцінний трансфер, чи то оренда, чи то полюбовне розставання, як це було з тими самими Максом Валефом і Феліпе Піресом.

26-річний аргентинець, який має також італійське громадянство, перебрався до дніпровського клубу в серпні 2022 року з грецького «Волоса» на правах вільного агента. Однак минулого сезону Пуріта встиг зіграти лише 1 матч – у кваліфікації Ліги Європи проти кіпрського АЕКа. На тренуванні після тієї гри в Кошице у захисника трапилася травма хрестоподібних зв'язок, від якої він довго відновлювався на батьківщині.

У поточному сезоні Пуріта провів загалом 7 матчів і віддав 1 гольову передачу (у поєдинку 9-го туру УПЛ із «Металістом 1925» – 1:0). При цьому в останніх семи турах чемпіонату легіонер з'явився на полі лише одного разу, вийшовши на заміну в самій кінцівці матчу з «Олександрією» (1:0).

На одній позиції з Пурітою в «Дніпрі-1» грають Володимир Адамюк, Денис Мірошниченко і, за необхідності, Володимир Танчик. Очевидно, що головний тренер команди Юрій Максимов робить ставку саме на цих виконавців.

Пуріта – легіонер, практично не грає, але в нього контракт до 30 червня 2025 року. За нашою інформацією, у «Дніпрі-1» постараються зробити так, щоб цивілізовано розлучитися з футболістом раніше цього терміну.

«Дніпро-1» із 33 очками після 16 турів посідає 2-е місце в турнірній таблиці УПЛ. Сьогодні команда Юрія Максимова зіграє в Житомирі з «Поліссям» . Початок матчу заплановано на 15:00.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Перець
Нах його ви взагалі брали