Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 08 грудня 2023, 15:01
1599
0

Артем БОНДАРЕНКО: «Не думаю, що будуть якісь сюрпризи в грі Вереса»

Півзахисник «Шахтаря» поділився очікуваннями від матчу з «Вересом»

| Оновлено 08 грудня 2023, 15:01
1599
0
Артем БОНДАРЕНКО: «Не думаю, що будуть якісь сюрпризи в грі Вереса»
ФК Шахтар. Артем Бондаренко

Півзахисник донецького «Шахтаря» Артем Бондаренко поділився очікуваннями від матчу 17-го туру УПЛ проти рівненського «Вереса».

– Розкажи, будь ласка, в деталях, як команда готується до зустрічі з «Вересом» і як пройшло сьогоднішнє тренування на «Арені-Львів»?

– Готується у звичайному ключі. Все позитивно, все, так скажу, дуже концентровано. Приділяємо багато уваги таким деталям, які можуть допомогти нам.

– Який взагалі був графік у команди?

– Був медогляд, потім тренування, по одному тренуванню в звичному режимі. Все як завжди, нічого не можу виокремити.

– Останнім часом кілька передматчевих тренувань у команди, як правило, відбуваються саме на стадіоні, де команда буде грати. Як це впливає під час гри? Які позитивні моменти ти можеш виділити в цьому?

– Звісно, це допомагає, тому що ми більше відчуваємо поле. Тим паче, зараз, там, де ми завжди тренуємося, трошки підмерзло поле, тому важко тренуватися. А тут поле в дуже хорошому стані, тому це допомагає нам грати в той футбол на такому полі, як ми хочемо.

– В цьому сезоні «Шахтар» вже вдруге зустрінеться з «Вересом». Перший матч тоді завершився з рахунком 1:1. Ми всі пам'ятаємо, що в тому матчі ти отримав червону картку. Яку роботу над помилками власне ти зробив? Сподіваюся, не плануєш сьогодні отримувати знову червону?

– Чесно кажучи, не хочу згадувати той період. Зараз у нас новий тренер, команда кардинально змінилася, тому… Ми рухаємося і зараз ми дуже щасливі.

– Давай суто по матчу, як ти гадаєш, якою може бути зустріч з «Вересом»?

– Думаю, якщо ми вийдемо концентровані і налаштовані на всі 100%, то все в наших руках.

– З приводу завтрашнього опонента, що можеш сказати про нинішній «Верес»?

– Команда зараз дуже непроста, набирає очки, грає внічию. Ми розібрали їх, розбираємо. Але я не думаю, що будуть якісь сюрпризи в їхній грі. Ми все знаємо та детально вивчили. Думаю, що все повинно бути добре.

– Після сьогоднішнього тренування до вас завітали діти, ви їм подарували подарунки. Які емоції, як взагалі пройшла ваша зустріч?

– Емоції дуже позитивні. Ми розуміємо, наскільки це важливо – дарувати дітям такий зовсім малесенький шматочок щастя. Коли ми були дітьми, для нас це було щастя, щоб футболісти «Шахтаря» нам подарували подарунки. Тому, я думаю, що і вони задоволені, і ми щасливі. Від цього виграли обидві сторони.

Нагадаємо, матч «Шахтар» – «Верес» відбудеться вже сьогодні, 8 грудня о 17:00.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.