Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 08 грудня 2023, 12:50
403
0

Віталій ПОНОМАРЬОВ: «Ворскла демонструє якісні результати»

Головний тренер «Руха» поділився очікуваннями від гри з «Ворсклою»

| Оновлено 08 грудня 2023, 12:50
403
0
Віталій ПОНОМАРЬОВ: «Ворскла демонструє якісні результати»

Головний тренер львівського «Руха» Віталій Пономарьов поділився очікуваннями від матчу 17-го туру УПЛ проти полтавської «Ворскли»:

«Ми готуємось до серйозного поєдинку і розбираємо гру «Ворскли». Полтавці – хороша команда, яка на початку сезону представляла Україну в єврокубках. Тоді, мабуть, їм було складно як у плані фізичної підготовки, так і з інших об’єктивних обставин, тому вони ще не були на піку своєї форми. Втім зараз наш суперник набрав хід – у попередньому турі «Ворскла» перемогла «Дніпро-1» і загалом команда демонструє якісні результати. Це буде непростий матч для нас.

Проте для нас кожна гра важлива і необхідно, аби «Рух» дотримувався своїх ідей та діяв на полі з позиції сили, грав в агресивний футбол. Не всі матчі вдалося провести стабільно на хорошому рівні, було кілька провальних поєдинків, але це – закономірний процес під час формування команди. Водночас вистачало і цікавих та якісних поєдинків у виконанні нашої команди і помітно, що гравці прогресують.

Молодь не завжди стабільна, втім ці невдачі є хорошим уроком для них. І гравці, і тренерський штаб роблять висновки після кожного поєдинку і намагаємось зробити так, аби не повторяти їх у майбутньому. Головне, аби хлопці вчасно це усвідомили, проводили правильний аналіз своїх дій і професійно ставились до своїх обов’язків».

У матчі першого кола «Рух» на домашній арені розгромив «Ворсклу» (4:1). Другий поєдинок відбудеться 10 грудня о 13:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.