Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Португалія
|
1150
0

Бенфіка – Фаренсе. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Португалії

Поєдинок відбудеться 8 грудня о 20:00 за Києвом

Бенфіка – Фаренсе. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Португалії
Getty Images/Global Images Ukraine. Анатолій Трубін

8 грудня на «Да Луш» пройде матч 13 туру чемпіонату Португалії, в якому «Бенфіка» зустрінеться з «Фаренсе». Поєдинок розпочнеться о 20:00 за київським часом.

Бенфіка

Клуб грає зараз у Прімейрі в основному для того, щоб краще підготуватися до Ліги чемпіонів. Але саме там орли фактично провалилися. Привчивши до постійних виходів у плей-оф (навіть Барселону не пропустили туди позаминулого розіграшу!), цього разу Трубін і компанія почали з 4-х поразок поспіль. А осінь закінчили, розгубивши з Інтером перевагу в 3 м'ячі, закінчивши внічию. Що ж, тепер треба зосередитись на внутрішній арені. Там після приходу Рогера Шмідта вдалося нарешті взяти чемпіонський титул. Наразі підопічні німця намагаються його захистити, у звичній боротьбі зі Спортингом та Порту. І минулого туру була образлива осічка: гранд не зміг забити Морейренсе, так і закінчивши поєдинок нульовою нічиєю.

Фаренсе

Команда має досвід виступів у єврокубках. Але зараз алгравські леви - це португальський футбольний ліфт, що рідко коли затримується в Прімейрі на якийсь тривалий відрізок. Ось і цього року клуб вкотре підіймався до вищого дивізіону – з другого місця. Звісно ж, новачка розглядали як потенційного аутсайдера. Але підопічні Жозе Моти приємно дивують, адже вони зустрічали зиму серед претендентів на місце у зоні єврокубків. Особливо вдалий відрізок розпочався із середини осені, коли послідовно обіграли Ріу Аве, Ароку та Боавішту. А грудень почався з прийому Віторії Гімараєш, і там наприкінці програли через вирішальний гол, пропущений аж на 87-й хвилині.

Статистика особистих зустрічей

Орли, звичайно, вигравали левову частину матчів. Але в останньому поєдинку у лютому 2021-го року леви втримали нульову нічию на своєму полі.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять, що підопічні Рогера Шмідта допустять другу осічку поспіль, тим більше, вдома. Рекомендуємо ставити на те, що орли зможуть виграти при форі -2,0 голів (коефіцієнт - 1,83).

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.