Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
2167
1

Ювентус – Наполі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 8 грудня о 21:45 за Києвом

Ювентус – Наполі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

8 грудня на «Альянц Стедіум» пройде матч 13-го туру Серії А, в якому, в якому «Ювентус» зустрінеться з «Наполі». Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Ювентус

Команда могла повернутися у боротьбу за титул ще минулого сезону. Але тоді й Наполі був надто сильний, щоб із ним хтось міг потягатися за скудетто. І, головне, Стару Синьйору було покарано зняттям очок за порушення, допущені керівництвом у фінансовому плані (потім ще й УЄФА приєднався, викинувши з єврокубків остаточно). Тим не менш, порівняно простий календар цього сезону і вміння Аллегрі утримувати підопічних досить мотивованими і сконцентрованими дозволяють зараз боротися за повернення скудетто. Головним конкурентом виступає Інтер, з яким наприкінці листопада закінчили у Турині внічию, 1:1. Могли повторити рахунок і з Монцею, та зрівнювала рахунок на 91-й хвилині. Але Гатті встиг забити переможний гол перед фінальним свистком.

Наполі

Клуб узяв минулого сезону скудетто - до цього подібне вдавалося за Марадони. Але навесні вже було помітно, наскільки сильно втратили форму Хвіча та компанія. У результаті все-таки за інерцією титул узяли, але Спаллетті, розуміючи ситуацію, сам пішов з тренерського посту. У чомусь заручником ситуації став Руді Гарсія, що прийшов наставником улітку. У ньому швидко розчарувався Де Лаурентіс і під час паузи на ігри збірних француза змінив Мадзаррі. Вальтер дебютував (повторно, він уже працював у Неаполі, і непогано) за рахунок виїзної перемоги над Аталантою. Ну, а на успіх у Мадриді проти Реала навряд чи хтось розраховував, там закінчили 2:4. А потім був прийом Інтера і той впевнено, 3:0, виграв на полі в Неаполі.

Статистика особистих зустрічей

За 4 останні очні поєдинки Ювентус зміг взяти нічию - в інших була перемога партенопеї.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом пари Стару синьйору. Вона, можливо, не повторить розгрому, що влаштував Інтер неаполітанцям, але можна сміливо ставити на перемогу підопічних Аллегрі при форі 0 (коефіцієнт - 1,75).

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Куртуа або Кепа. Лунін точно не зіграє у наступному матчі Реала у Ла Лізі?
Футбол | 02 травня 2024, 04:34 3
Куртуа або Кепа. Лунін точно не зіграє у наступному матчі Реала у Ла Лізі?

Найближчим часом Карло Анчелотті вирішить, хто гратиме проти «Кадіса»

Капітан Руха вирушив на матч до Олександрії
Футбол | 02 травня 2024, 21:11 0
Капітан Руха вирушив на матч до Олександрії

Роман Дідик пропустив гру з «Вересом»

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Saar
спад в Наполі. Але то поправимо.