Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 грудня 2023, 13:22
2325
0

Володимир ШАРАН: «В ЛНЗ зарплати в 4 рази більше, ніж в Минаї»

Колишній головний тренер «Минаю» розповів про різницю в фінансових можливостях команд УПЛ

| Оновлено 07 грудня 2023, 13:22
2325
0
Володимир ШАРАН: «В ЛНЗ зарплати в 4 рази більше, ніж в Минаї»
ФК Минай. Володимир Шаран

Колишній головний тренер «Минаю» Володимир Шаран розповів про різницю в фінансових можливостях між черкаським ЛНЗ та командою з Закарпаття.

– Кого ви хотіли запросити?

– Зараз вже немає сенсу про це говорити. Футболісти переходять в ЛНЗ, тому що там зарплати в чотири рази більше, ніж в «Минаї». Ми не могли конкурувати з новачками УПЛ у фінансовому плані і відштовхувались від нашого бюджету.

– Якщо «Минай» буде робити ставку на молодь, то чи зможе зберегти прописку в УПЛ? Як команда буде комплектуватися взимку?

– Це вже питання не до мене, а до головного тренера Желько Любеновича, спортивного директора Сергія Білана й Артема Письменного, який завідує фінансами.

– Ви бачили молодь «Миная» на власні очі. Що можете сказати про них?

– Там дійсно є хороші молоді гравці, три-чотири хлопці. Ольховий і Кемкін – хороші воротарі. Можна відзначити Данила Голуба, якому я давав не так багато часу грати, бо в мене були сумніви, але він перспективний футболіст. Кораблін, який прийшов з «Кривбаса», – хороший гравець. Ще можу назвати нападника Гунічева. Демиденко багато працює, але поки що йому зарано грати в основному складі. Ось і вся молодь «Минаю».

Всі інші грають в U-19 у Львові. Можна сказати, це ФК «Львів», який грає під егідою «Минаю». Їхні виступи я не бачив. Віталій та Юрій Михайліви до нас приїжджали, вони перспективні гравці, але ж не будуть кожен раз так їздити, тому що команда базується у Львові.

– Чи правда, що коли ви працювали в «Минаї», у команді був поганий мікроклімат?

– Абсолютна неправда, і футболісти можуть це підтвердити. У нас зі всіма гравцями були дуже хороші стосунки. Коли я прощався з «Минаєм», то приїхала вся команда. Я був приємно здивований. Ми сіли, поговорили, було здорово. Я такого не очікував. Навіть зараз футболісти мені телефонують.

Раніше Володимир Шаран розповів, що його кандидатуру розглядає «Зоря».

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.