Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Бокс
|
981
0

Шлях до Олімпіади: збірні України розпочали збори в Тисовці

Основна увага – загальнофізичній та спеціальній підготовці

Шлях до Олімпіади: збірні України розпочали збори в Тисовці
Sergey Kiprich. Олександр Хижняк

Як стало відомо Sport.ua, жіноча та чоловіча збірні України з боксу розпочали централізований тренувальний збір на армійській спортбазі «Тисовець», що на Львівщині, який триватиме до 26 грудня.

Основна увага приділятиметься загальнофізичній та спеціальній підготовці.

На грудневому етапі підготовки боксерів присутні 26 атлетів, які завоювали золоті та срібні медалі на листопадовому чемпіонаті України в Львові. Виняток зроблено для боксерів категорії до 80 кілограмів, де срібного призера Максима Кофана замінив срібний призер Олімпіади в Токіо, чемпіон світу та Європи Олександр Хижняк, який не змагався у Львові з поважної причини: в полтавчанина вже є олімпійська ліцензія, яку він здобув на Європейських іграх в Польщі. Олександр тренувався за індивідуальною програмою.

Проте в Тисовець Хижняк приїхав, бо саме тут визначаться атлети, які в січні 2024 року поїдуть на престижний міжнародний турнір до Угорщини, а далі на черзі – відбірні змагання в Італії і Таїланді. Але вже без Хижняка, бо путівку до олімпійського Парижу він вже собі забезпечив.

Головному тренеру чоловічої збірної України Дмитру Сосновському в Тисовці допомагають Віктор Даниленко, Андрій Сальва, Сергій Глущенко, Олександр Хижняк-старший та Валентин Остьянов, який очолює КНГ.

Щодо жіночої збірної України, то керманичу Сергію Даниліву асистують Андрій Мальований та Олексій Шевченко. На жаль, травми завадили приїхати до Тисовця досвідченим Тетяні Коб (50 кг) та Марії Бові (66 кг). Докладаються зусилля, щоб вже завтра їх замінили резервістки.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.