Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 15 березня 2024, 22:01
29722
2

Експартнер Шевченка по Мілану продав особняк, щоб погасити борги

Це вже не перший об'єкт нерухомості, який вилучається у Кафу через суд

| Оновлено 15 березня 2024, 22:01
29722
2
Експартнер Шевченка по Мілану продав особняк, щоб погасити борги
Getty Images/Global Images Ukraine. Кафу

Дворазовий чемпіон світу та експартнер Андрія Шевченка по «Мілану» бразилець Кафу змушений розпродувати своє майно, щоб розплатитися з величезними боргами.

Цього разу з молотка пішов розкішний особняк колишнього футболіста в елітному районі Сан-Паулу. На цей крок Кафу пішов у примусовому порядку через боргову яму, в якій бразилець опинився після завершення ігрової кар'єри. Ексфутболіст в останній момент намагався оскаржити це рішення, стверджуючи, що особняк був його основною резиденцією та, згідно із законодавством країни, його не можна було вилучати, але його аргументи не були взяті до уваги.

У підсумку маєток Кафу з шістьма спальнями, особистим ліфтом, басейном, приватним кінотеатром та футбольним полем було продано за 4 мільйони фунтів стерлінгів. Примітно, що це вже не перший подібний випадок із ексфутболістом – раніше у нього вже конфіскували через суд п'ять об'єктів нерухомості. І, зважаючи на все, продовжуватимуть вилучати, доки він не оголосить себе банкрутом.

Як стверджує сам Кафу, у непривабливій ситуації він опинився після того, як вирішив допомогти одному неназваному бізнесмену в Сан-Паулу. «Я довірив йому свою репутацію, позичив йому деякі речі, і в підсумку це призвело до боргу, який накопичується як снігова куля», – зазначив бразилець.

Оцініть матеріал
(159)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Календар збірної України (оновлюється)
Хокей | 02 травня 2024, 10:00 7
ЧС з хокею. Календар збірної України (оновлюється)

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Мудрик – найкращий у складі Челсі проти Тоттенхема у важливому показнику
Футбол | 03 травня 2024, 02:42 1
Мудрик – найкращий у складі Челсі проти Тоттенхема у важливому показнику

Українець створив три моменти у матчі АПЛ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Игорь Нестеренко
Це просто жах! Шахраї користуються довірливими як малі діти спортсменами і оббирають до трусів Пелє, Йохан Кройф, Роналдіньйо, наш Вірчіс....можна продовжувати до нескінченності
OLEXANDER
А можливо з наркокур'єрами (чи як їх там) зв'язався чи щось не поділив і має нині халепу. Подивіться Світ Навиворіт Комарова як він був у фавелах Бразилії, зо там робиться. Ясно, що Кафу правди не скаже, а загальними фразами, якщо він викладе правду-матку то боюся йому і його родині загрожуватиме небезпека або розправа з боку мафії. Якось так, принаймі правдоподібно, аніж читати про якогось там поганого дядь. Все погане, що є в Бразилії-це бідність і наркотики.