Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 07 грудня 2023, 21:08
3284
0

Евертон – Ньюкасл. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 7 грудня о 21:30 за Києвом

| Оновлено 07 грудня 2023, 21:08
3284
0
Евертон – Ньюкасл. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Віталій Миколенко

7 грудня на «Гудісон Парк» пройде матч 15-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому, в якому «Евертон» зустрінеться з «Ньюкаслом». Поєдинок розпочнеться о 21:30 за київським часом.

Евертон

Команда після пари явно невдалих років, з інфарктною, хай і успішною, боротьбою за виживання, нарешті восени змогла додати в плані гри, та й результатів. Але зараз у ірисок нові проблеми. Спочатку помер багаторічний топ-менеджер, а потім клуб був приголомшений десятиочковим штрафом. Він одразу відкинув на передостанню позицію. Шон Дайш намагається знову налагодити атмосферу, але виходить не одразу. Кризовий Манчестер Юнайтед зміг розгромити Миколенка та компанію з рахунком 3:0. Після цього був номінально простіший суперник, нехай і на його полі - Ноттінгем Форест. і там за рахунок єдиного голу Макніла в середині 2-го тайму вдалося взяти таку важливу перемогу.

Ньюкасл

Клуб цього сезону, вперше після паузи у 2 десятиліття, виступає у Лізі чемпіонів. Щоправда, там у нього виходило здебільшого з ПСЖ: виграли розгромно вдома, і мали досягти успіху й на виїзді, але завадив вкрай спірний пенальті на останній хвилині - реалізувавши його, Мбаппе оформив 1:1. З Міланом англійці видали нульову нічию, Боруссії сухо програли двічі. На внутрішній арені сороки показують себе суперечливо. З одного боку, у Кубку Ліги пройшли обидва гранди з Манчестера, Сіті та Юнайтед. З іншого, на АПЛ, схоже, не вистачає сил та й досвіду ігор за таким графіком. Тож підопічні Едді Хау здали, хай і не критично, залишаючись серед претендентів на єврокубки. На вихідних знову грали з МЮ, вже у рамках Прем'єр-Ліги. І за рахунок єдиного м'яча Гордона вдалося знову виграти, хай і мінімально.

Статистика особистих зустрічей

Ньюкасл виграв 5 із 6 останніх очних поєдинків. І лише у березні минулого року Евертону вдалося перемогти вдома.

Прогноз

Букмекерські контори вважають явним фаворитом гостей. Але обидва клуби досить прагматичні, тому ставимо на тотал менше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,88).

Оцініть матеріал
(31)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.