Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 07 грудня 2023, 09:39
1528
0

ВОКЕР – про бажання виграти четверту АПЛ поспіль: «Цього ніхто не робив»

Захисник виступає у «Манчестер Сіті» з 2017 року

| Оновлено 07 грудня 2023, 09:39
1528
0
ВОКЕР – про бажання виграти четверту АПЛ поспіль: «Цього ніхто не робив»
Getty Images/Global Images Ukraine. Кайл Уокер

Захисник «Манчестер Сіті» Кайл Вокер окреслив головною метою команди на нинішній сезон перемогу в англійській Прем'єр-лізі, яка може стати для клубу четвертою поспіль.

«Проект, який я почав особисто для себе у 2017 році, коли підписав контракт із «Сіті», полягав у тому, щоб вигравати трофеї. Якби 2017 року мені сказали, що виграю одну Прем'єр-лігу, я був би на сьомому небі від щастя.

Я не думаю, що ми справді усвідомлюємо, чого досягли як команда та як клуб, поки не закінчимо займатися футболом. Тому що, поки я грав у Прем'єр-лізі, «Манчестер Юнайтед» виграв її одного разу, «Лестер» виграв її одного разу, «Челсі» виграв її, а потім прийшла черга «Сіті». Перелічені мною команди не вигравали титули поспіль. Зараз ми можемо виграти чотири титули поспіль, чого ще ніхто не робив.

Є тиск, але саме тому ми в команді, де перебуваємо. Ми маємо впоратися із цим тиском та побити ще один рекорд. Моя робота в «Манчестері Сіті» не завершена. Я відчуваю, що в мені та в цій команді ще багато є, щоб виграти більше трофеїв, і я хочу бути частиною цього», – поділився Вокер із журналістами офіційного клубного сайту.

Нагадаємо, що на даний момент «Манчестер Сіті» посідає третє місце в турнірній таблиці, відстаючи на шість очок від «Арсеналу» та маючи один матч у запасі порівняно з «канонірами».

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.