Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 06 грудня 2023, 16:47
682
0

Володимир ПЯТЕНКО: «Найголовніше, що ми свій гол забили»

Тренер жіночої збірної – про перемогу над Сербією

| Оновлено 06 грудня 2023, 16:47
682
0
Володимир ПЯТЕНКО: «Найголовніше, що ми свій гол забили»
УАФ. Володимир Пятенко

В заключному поєдинку групового раунду Ліги націй В жіноча збірна України з футболу в гостях взяла гору над сербками – 1:0.

Виконувач обов'язків головного тренера жіночої збірної України Володимир Пятенко ексклюзивно для Sport.ua розповів, що допомогло його підопічним відсвяткувати вікторію:

- Оскільки нам конче потрібна була перемога, яка ще залишала шанси на збереження «прописки» в Лізі В, то вони були більш мотивовані, ніж господарки, котрі вже не могли випередити лідера нашої групи – полячок.

По-друге, мої підопічні зіграли тактично грамотно, не дозволивши проявити себе бомбардиру сербок Дамнянович та активній Іванович, що діяла на лівому фланзі півзахисту. Ну й, найголовніше, на відміну від попереднього поєдинку з полячками, де українки ні в чому не поступалися, в Сербії ми свій гол таки забили, не дозволивши суперницям врятуватися від поразки.

Тепер чекаємо результатів жеребкування, яке відбудеться 11 грудня. Нашими потенційними опонентками в стикових матчах буде хтось зі збірних, що виступали в Лізі С, – Латвії, Чорногорії, Болгарії. Поєдинки заплановані на лютий 2024 року.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.