Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1375
0

Крістал Пелас – Борнмут. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 6 грудня о 21:30 за Києвом

Крістал Пелас – Борнмут. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Ілля Забарний

6 грудня на «Кенілворт Роуд» пройде матч 15-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Крістал Пелас» зустрінеться з «Борнмутом». Поєдинок розпочнеться о 21:30 за київським часом.

Крістал Пелас

Команда може вважатися еталонним середняком британського футболу, який ні на що особливо не претендує, але й за виживання не бореться. Спроба президента, Стіва Періша, сколихнути це болото запрошенням Патріка Вієйра дала ефект, але короткостроковий - у результаті довелося просити Ходжсона повернутися і стабілізувати ситуацію. Рой не відмовив, і вдало завершив минулий сезон та розпочав новий. Щоправда, у другій половині осені у його склярів було забагато поразок. У результаті листопад завершили 1:2 від новачка-аутсайдера Лутона. Могли поступитися і Вест Хему, але після перерви в дербі вдалося оформити нічию 1:1.

Борнмут

Клуб, здавалося б, порушив неписане правило, вирішивши у нормальній ситуації шукати щось нове. Не могло бути претензій до Гарі О'Ніла, з яким пройшли майже весь минулий сезон та впевнено зберегли прописку у Прем'єр-Лізі. Але менеджмент вирішив призначити більш статусного та досвідченого спеціаліста, запросивши влітку Андоні Іраолу. Той не те що не тренував, а й не грав раніше в Англії, і адаптація баска на Туманному Альбіоні затяглася. Це позначилося на результатах вишень, що не могли виграти перші 9 турів і набрали в них лише 3 очки. Але горловий поєдинок, проти аутсайдера, Бернлі, у жовтні вдалося завершити довгоочікуваними 2:1. А в листопаді прийшли перемоги над Ньюкаслом та Шеффілд Юнайтед, які допомогли відштовхнутися від зони вильоту. Та й з Астон Віллою двічі вели в рахунку, але там закінчили 2:2.

Статистика особистих зустрічей

Орли з Лондона виграли усі 5 крайніх матчів в АПЛ. І лише у Кубку Ліги 2020-го вишеньки вдома перемогли по пенальті після 0:0.

Прогноз

Букмекерські контори надають невелику перевагу господарям арени. Але Борнмут нарешті набрав обертів, тому варто придивитися до обидві команди заб'ють (коефіцієнт - 1,76).

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.