Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
1299
4

Наполі не хоче продавати Хвічу. На нього поклали око Баварія та клуби АПЛ

Контракт грузинського футболіста з «партенопейцями» розрахований до 2027 року

Наполі не хоче продавати Хвічу. На нього поклали око Баварія та клуби АПЛ
Getty Images/Global Images Ukraine. Хвіча Кварацхелія

Італійський «Наполі» поки що не готовий розглядати можливість продажу 22-річного півзахисника збірної Грузії Хвічі Кварацхелії.

Як повідомляє журналіст Руді Галетті, найближчим часом керівництво «партенопейців» навіть не братиме до уваги потенційні пропозиції щодо трансферу грузинського футболіста, контракт якого з клубом діє до літа 2027 року. Хоча раніше повідомлялося про інтерес до гравця з боку мюнхенської «Баварії», а також ряду клубів англійської Прем'єр-ліги.

Зазначимо, що цього сезону Кварацхелія провів за «Наполі» в усіх турнірах 18 матчів, у яких забив 4 м'ячі та віддав 5 гольових передач. Згідно з інформацією авторитетного порталу Transfermarkt, ринкова вартість Хвічі складає 85 млн євро.

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vitaliy_yatsenko
У Хвічі була дуже вдалою осінь 2022 року і зима 2023. Але вже з весни 2023 його результативнність і ефективність зазнали суттєвих втрат, коли в останніх 10 матчах сезону не віддав жодної гольової, не забив жодного гола. У цьому сезоні ця тенденція підтверджується. Наразі і Хвіча, і Осімхен втрачають у ціні. А Наполі по ходу провалює сезон. Пішов тренер і інші фахівці з цими ж гравцями не можуть показати і близько таку гру, такий результат. Свого часу де Лоурентіс зажав Кулібалі. Не відпускав, хотів шалені гроші. У підсумку замість 100 млн отримав 38. Гравців треба вміти своєчасно продавати.
umnuy2
конечно красава грузин именно сейчас...но вспомните в прошлом сезоне ихнего Оксимена то вообще феерил.Не продали за 120 в АПЛ и всё сник.Где он сейчас это оксимен.