Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 05 грудня 2023, 12:32
117993
21

Ексбіатлоністка збірної України, що втекла до росії, призупинила кар'єру

Федерація московської області пояснює це бажанням спортсменки поправити здоров'я

| Оновлено 05 грудня 2023, 12:32
117993
21
Ексбіатлоністка збірної України, що втекла до росії, призупинила кар'єру
Федерація біатлону України. Єкатерина Бех

25-річна біатлоністка Єкатерина Бех, яка з 2018 по 2022 роки виступала за збірну України, прийняла рішення призупинити свою кар'єру.

У Федерації біатлону московської області стверджують, що зрадниця, яка виїхала на болота вже після початку повномасштабного вторгнення, хоче взяти паузу за станом здоров'я. «Єкатерина на рік пішла на самопідготовку для відновлення здоров'я, цього сезону вона не братиме участі в офіційних стартах», - наводить слова глави Федерації біатлону московської області Алєксєя Нуждова інформагенство ТАРС.

Варто зазначити, що Бех – росіянка за походженням, народилася у хабаровському краї. У 2018-му почала виступати під українським прапором, ставши в 2019-му двічі чемпіонкою світу (у спринті та гонці переслідування) та чемпіонкою Європи серед юніорів у 2020-му. Але коли її рідна країна оголосила війну сусідам, поклик природи все ж таки позначився, і свиня повернулася до своїх родичів у хлів...

Оцініть матеріал
(475)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 21
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Василий Гредюшкин
Таке  буває.  Ніби  і  перспектива  є  а результат  -  пшик  .   І  хоч   зарплату   іноземки  отримували  більшу  ніж   українки   -результатів  не  було   (і  зараз  нема  )Бурдига   Москаленко   Абрамова  і  Бех та  білоруска  Блашко(ціла команда   )  мали     прославляти  Україну  але    нічого  не  показали  за  4!!!!  рокиі   з  початком   війни     втекли  додому   (за  сприяння  Бринзака )  і  не   засудивши  напад   РФ  на  Україну  Більше  того   =перспективні  українки   (Кривонос   теж  ЧС  серед  юніорів  )  Дитренко (сестри  )  Городні   (сестри )не  отримували    уваги  для  свого  зростання  тому   сьогодні Україна   в   хвості(позаду  Естонії   Латвії   та Молдови   ) Бездарні  Крулько   та  тренери  добивають  український     біатлон.   Печалька  .
nick07
автор статті дуже хотів блиснути патріотизмом та дотепністю, але....  так, вона поїхала на болота, тобто поставила хрест на своїй кар'єрі, але медалі та перемоги то залишились в статистиці для збірної України. 
Чи подала ФБУ заяву на анулювання цих перемог? 
Ну і тут більше питання до Бринзака і Ко, адже це вони зробили ставку на відходи російської збірної і зараз фактично немає гідної заміни почесним ветеранам
Антон Корзун
Автору статті браво. Про свиню сподобалось. От тільки та курва як і її племя незаслуговують навіть на те, щоб свинями називатися.
Muskrat2
Свиня є свиня, нехай йде за Ківою до Кобзона.
u6464u
А чому вона за Україну  виступала, у нас що своїх дівчат немає , чи комусь краще привезти готового спортсмена , нерозкажете про таке .
Вячеслав Сухов
Свинья это то, что пишет подобное! И те кто поддерживает это дерьмо, такие же свиньи!