Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 05 грудня 2023, 12:43
3106
2

Олександр ДОЛГОПОЛОВ: «У наших партнерів немає цілі, щоб ми перемогли»

Колишній український тенісист розповів, чому важко воювати з рф

| Оновлено 05 грудня 2023, 12:43
3106
2
Олександр ДОЛГОПОЛОВ: «У наших партнерів немає цілі, щоб ми перемогли»
Twitter. Олександр Долгополов

Колишній український тенісист Олександр Долгополов розповів, що українська армія відчуває гостре розчарування від того, що їм не вистачає засобів для боротьби з величезною російською військовою машиною.

«На жаль, у наших партнерів немає цілі, щоб ми перемогли. Усім очевидно, що ми отримуємо достатньо, щоб триматися, але не перемагати. З нашого боку на полі бою очевидно, що в нас недостатньо засобів, щоб закінчити все це.

У нас в атакувальній ланці були автомобілі Nissan Patrol, у яких взагалі немає броні. У підсумку вони наїхали на протитанкову міну. Машина злетіла в повітря і закрутилася, і їм дуже пощастило, що вони вижили, хоча один із наших хлопців втратив ногу. Це велика проблема – якщо в день бою росіяни виставляють 15 важких бронемашин, то ми виставляємо п'ять. У них перевага у снарядах і у важкій броні. Тому все стає так складно. Це просто математично неможливо. У них більше людей, у них більше майже всього», – сказав Долгополов.

Зазначимо, що Олександр Долгополов після початку повномасштабної російської агресії повернувся до Києва і вступив до лав територіальної оборони, після чого активно займався волонтерством. Наразі він проходить службу у Збройних Силах України.

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Олександр
А навіщо партнерам допомогати ? Зрозуміло рф знекровлена цією війною і далі не полізе .їх влаштовує що войга в Україні на багато років 
Xvalenok03
Это давно было известно.
Жаль, что это признают после стольких жертв.