Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 грудня 2023, 18:22
2578
4

Президент Дніпра-1: «Наш виступ у єврокубках – ганьба, яку ще треба змити»

Юрій Береза незадоволений виступами своєї команди в цій єврокубковій кампанії

| Оновлено 04 грудня 2023, 18:22
2578
4
Президент Дніпра-1: «Наш виступ у єврокубках – ганьба, яку ще треба змити»
СК Дніпро-1. Юрій Береза

Почесний президент «Дніпра-1» Юрій Береза незадоволений виступами своєї команди в цій єврокубковій кампанії.

– Поговоримо про виступи «Дніпра-1» в єврокубках цього сезону – це ганьба?

– Так, ганьба, яку «бійцюганам» ще прийдеться змити. Якщо вже вийшли грати, то треба гідно представляти український прапор, ідею, країну. Якби ми так воювали під Кремінною, як вони грали у футбол влітку, то що було б? Це основна претензія до хлопців у цьому сезоні.

Але як приклад показує, тим же складом, але з іншим мотиватором можна багато чого досягти. Значить була погана мотивація, значить я не допрацював з призначенням минулого тренера, значить винний я. Це моя вина.

– Наприклад, готові ви пробачити ці невдачі в єврокубках, якщо «Дніпро-1» це компенсує виступами у чемпіонаті цього сезону?

– Так це вже історія. Я вірю у хлопців, знаю і бачу їхній клас. На сьогодні, у нас в команді зірочки, які засяють в тому числі і у збірній України, якщо там буде чесна конкуренція, але є питання – як мінімум, ще 3-4 футболісти гідні представляти «Дніпро-1» у збірній України, чому вони не там? Звичайно, рішення приймає головний тренер, але хотілося б, щоб керівництво збірної більше дивилося у бік перспективних гравців. Бо чим сильний «Дніпро-1»? Своїми парами гравців, ті ж Сваток – Сарапій, у півзахисті тріо Бабенко – Рубчинський – Піхальонок. Хочу, щоб придивилися у тому числі й до Філіппова.

Мені хотілося, щоб вони прославляли не тільки наш клуб, а й збірну України, бо вони можуть це робити. Знаючи інтелект Піхальонка, я не розумію, чому він не в основі збірної? Найголовніше – не дати йому розчаруватися у збірній, він приходить, а йому шансу не дають. У свій час за Довбика я так довго сперечався з керівництвом УАФ і зрештою його довикликали, адже хлопець талановитий. Він ще навіть не досягнув найбільших висот, на які він здатний. Десь жалкую, що ми його втратили, але не відпустити я його не міг. Цей хлопець зробив дуже багато для команди та витягнув дуже багато важливих матчів. Там «Пара нормальних» (Кучер та Красніков) казали, що вони щось зробили, так їх минулого сезону витягнув Довбик, його відчуття голу та інтелект Піхальонка.

Нагадаємо, у сезоні 2023/24 «Дніпро-1» став автором унікального антирекорду, вилетівши одразу з 3 єврокубків ще на стадії кваліфікації.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Пишногруда дружина гравця Шахтаря похвалилася сексуальною фігурою
Футбол | 01 травня 2024, 22:46 10
ФОТО. Пишногруда дружина гравця Шахтаря похвалилася сексуальною фігурою

Анна Зубкова поділилася гарячими знімками у своєму Instagram

Куртуа прокоментував 1-й гол Баварії, який Лунін пропустив у ближній кут
Футбол | 01 травня 2024, 07:22 10
Куртуа прокоментував 1-й гол Баварії, який Лунін пропустив у ближній кут

Тібо вважає, що врятувати у такій ситуації було дуже складно

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Віктор Коробка
Чудний чолов'яга! "Ми ганебно виступили в еврокубках, але я не розумію, чому ми не в основі збірної?!" Може спочатку треба "змити" цю ганьбу, а  вже потім Реброву претензії виставляти?! Сваток вже грає в збірній, впевнений, що й Піхальонок заграє. Так ні! Треба щоб парами, або цілими ланками в збірну брали! Так може підеш головним в збірну, тобі ж видніше, ніж Реброву?! 
   Нічого не маю проти хлопців з Дніпра, як і з інших команд, які демонструють футбол рівня збірної. Але давайте кожен буде займатися своею справою. Зараз збірну тренує Ребров, і в нього це дуже непогано виходить. Тому хай він вирішує, хто в ній гратиме.
  
Swipe
В єврокубках обісралися, навіть словакам програли, але гравці гідні збірної (?). Це замість кого вони там мають грати: Забарного, Малиновського, Зінченка, Циганкова? Хіба що Гуцуляка замість Зубкова доцільніше було б викликати. 
Xvalenok03
Что-то сегодня много берёзы.