Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 грудня 2023, 18:25
616
0

Жан ПО: «Кривбас вірив у мене до останнього»

Півзахисник «Кривбаса» прокоментував перемогу над «Олександрією»

| Оновлено 04 грудня 2023, 18:25
616
0
Жан ПО: «Кривбас вірив у мене до останнього»
ФК Кривбас. Жан По

Півзахисник «Кривбаса» Жан По прокоментував перемогу над «Олександрією» (2:1) в матчі 16-го туру УПЛ та поділився емоціями від 1-го забитого м'яча у складі криворізької команди.

– Жане, це щось неймовірне. Наче тільки нещодавно ти дебютував за «Кривбас» після довгої перерви від футболу, і ось вже забиваєш перший гол!

– Дійсно класний матч. Ви бачили, коли я забив гол, трохи розчулився, заплакав. Це був дуже емоційний чутливий момент для мене. Мені казали, що я вже не повернусь у футбол, що треба закінчувати. Але «Кривбас» вірив у мене, у моє одужання: головний тренер, генеральний директор, вся команда. Мені дали шанс, і я його реалізував. Дуже щасливий, тим паче, після такої важливої перемоги, яка надасть нам ще більше впевненості та сил.

– Тиск на суперника у другому таймі все ж приніс результат?

– Юрій Миколайович завжди зазначає, що при атаках нам потрібно вбігати у зони, використовувати фланги, бути активними біля воріт суперника та постійно нагнітати. Наприкінці матчу це дало плоди: ми забили два мʼячі. Дотиснули «Олександрію» та здобули такі необхідні нам три залікові бали.

– Як прокоментуеш свій перший гол за нашу команду?

– Перший гол після такої тривалої перерви без футболу для мене дуже важливий. Впевнений, він дуже допоможе мені в подальшому у психологічному плані. Впевнений, це не останній мій гол за «Кривбас». Хочу продовжувати допомагати команді.

– Чи згадаєш, коли востаннє відзначався голом у офіційному матчі?

– Дуже давно не забивав. Востаннє це було, коли грав в Єгипті, півтора року тому. Дійсно, я щасливий. Треба продовжувати рухатись тільки вперед.

Завдяки голу Жана По «Кривбас» зумів обіграти «Олександрію» і вийти на 1-ше місце в УПЛ. В активі криворізької команди 33 очки в 16 турах чемпіонату.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.