Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 04 грудня 2023, 06:14
14632
6

Україна обіграла Казахстан і вийшла до наступного етапу чемпіонату світу

Українські гандболістки гратимуть у другому груповому турнірі

| Оновлено 04 грудня 2023, 06:14
14632
6
Україна обіграла Казахстан і вийшла до наступного етапу чемпіонату світу

У неділю, 3 грудня, жіноча збірна України з гандболу провела третій матч на чемпіонаті світу. Суперник – збірна Казахстану. У перших двох матчах світової першості обидві команди програли. Українки в першому турі з великим рахунком поступилися збірній Бразилії – 20:35. У другому поєдинку «синьо-жовті» програли Іспанії – 20:32. Своєю чергою, казашки поступилися іспанкам із рахунком 17:34, бразилійкам – 15:46. Відповідно Україна та Казахстан в особистій зустрічі вирішували, хто з них посяде третє місце та вийде до наступного етапу чемпіонату світу.

Українки з перших же секунд заволоділи перевагою та повели з рахунком 3:0. У середині тайму казашки намагалися не поступатися суперницям у результативних діях і певний час різниця в рахунку не перевищувала 3-4 голів. Однак у завершальній третині першої половини зустрічі гравчині збірної України атакували та захищалися краще за казашок, що дозволило збільшити перевагу та піти на перерву за рахунку 19:12.

Другий тайм пройшов приблизно за тим же сценарієм, що і перший. На його початку активнішими та точнішими були українки, потім ініціатива перейшла до представниць Казахстану, а в кінцівці матчу наші дівчата збільшили свою перевагу до 13 м'ячів.

Чемпіонат світу. Група G.

Україна – Казахстан – 37:24

Україна: Гладун, Салтанюк, Маркевич, Соскида, Андрійчук, Прокопяк, Поляк, Мелекесцева, Науменко, Смбатян, Дяченко, Шукаль, Козак, Компанієць, Коновалова, Колодюк.

Казахстан: Ситнікова М., Режеметова, Ситнікова В., Хардіна, Радаєва, Звягіна, Айтенова, Сейткассим, Пупченкова К., Хамітова, Хундякова, Жарапова, Колесніченко, Хассанова, Жумаділова, Пупченкова М.

«Арена Північ» (Фрідріхсхафен, Данія).

УКРАЇНА – КАЗАХСТАН. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(116)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Ад
Наші сільніше виглядали,виграли по ділу.
suforza1921
Завдання мінімум на ЧС виконано. Усе ж за класом, навіть і далеко не в оптимальному складі ми значно переважає о казахстанок. Тепер на другому етапі буде боротьба за те, аби уникнути останньої позиції в групі. Мій прогноз - чешкам програємо, у Аргентини виграємо і займемо 5 місце.
Kamon
Что это за ЧМ , одна сенсация и то Сенегал сыграл вничью с хорватками 
Kamon
Половина сборных тупо пассажиры, такие как Чили, казахи, Гренландия, Аргентина, Китай и тд
BallsToTheWall
После 20:35 с Бразилией и  20:32 с Испанией это конечно успех. Тем более что казашки с теми же соперницами сыграли 15:46 и  17:34.
 А что дальше???  Только грандихи.)