Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 грудня 2023, 17:22
8094
3

Минай пояснив, чому не вдасться дограти з Динамо цього року

І далі можливе перенесення матчу з ЛНЗ

| Оновлено 03 грудня 2023, 17:22
8094
3
Минай пояснив, чому не вдасться дограти з Динамо цього року
ФК Минай

Медіаменеджер «Миная» Мирослав Небесник розповів про те, чому не вдалося дограти матч з «Динамо», а також про ймовірне перенесення виїзної зустрічі з ЛНЗ у наступному турі.

«Був дедлайн, який був обумовлений сторонами, і офіційними особами, і клубами. Дедлайн був о 14:30. Якщо до цього часу не буде відбою повітряної тривоги, то буде прийняте рішення про припинення поєдинку та перенесення його. Пролунав відбій о 14:36. Відповідно, на 6 хвилин пізніше. Ми не змогли зійтись на тому, щоб матч таки дограти. Футболісти Динамо просто переодяглися та залишили стадіон Минаю. Що далі? Далі рішення буде приймати УПЛ. Найоптимальніший варіант – це перенесення поєдинку на весняну частину чемпіонату. Був варіант дограти поєдинок завтра. Завтра й погодні умови будуть простішими. Однак за календарем у Динамо матчі 7 та 11 грудня. Минай пропонував змістити ці поєдинки вперед на один день, але тоді будуть проти ті клуби, з якими грає Динамо, зокрема, Металіст 1925.

Основне, через що ми не дограли сьогодні – це наш ворог. Ворог, який продовжує нам псувати життя, нищити нашу країну, наш футбол. Мусимо з ним боротися. А ми обов’язково дограємо з Динамо та з’ясуємо переможця однозначно на футбольному полі. Щодо матчу з ЛНЗ наступного тижня, то ми планували виїзд. Поєдинок мав відбутись у Черкасах, як належить. Однак ЛНЗ подивився прогноз погоди та прийняв рішення, що не зможе забезпечити газон у нормальному стані. Вирішили спробувати провести матч у Києві.

Однак через логістичні нюанси не знайшли стадіон, де було б їм зручно провести матч у ролі господарів. Поки це питання не закрите. Утім найпевніше, що й цей поєдинок доведеться переносити на весняну частину сезону», – сказав Небесник.

Оцініть матеріал
(61)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Phantom
В сенсі ЛНЗ не знайшли стадіон? У кожної команди має бути заявлена резервна арена, на якій вони мають проводити домашні матчі, чи не так? Шапіто якесь... ЛНЗ та Минай технічні поразки, це буде справедливо, дитячий садок....