Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 03 грудня 2023, 12:30
3928
4

ГВАРДІОЛА: «Ненормально виграти 5 титулів АПЛ із 6, погані моменти будуть»

Головний тренер «Манчестер Сіті» готує вболівальників до непростих часів

| Оновлено 03 грудня 2023, 12:30
3928
4
ГВАРДІОЛА: «Ненормально виграти 5 титулів АПЛ із 6, погані моменти будуть»
Getty Images/Global Images Ukraine. Жузеп Гвардіола

Жузеп Гвардіола вважає, що вболівальники «Манчестер Сіті» повинні насолоджуватися моментом, оскільки вражаючий успіх клубу за час його роботи в клубі не триватиме вічно.

«Ми багато вигравали, і в майбутньому ми та вболівальники повинні зрозуміти, що це виняток. Це ненормально – виграти требл, ненормально – виграти п'ять Прем'єр-ліг за шість років, і треба й надалі насолоджуватися цим, але погані моменти будуть, у цьому сезоні й у наступному, у наступному, у наступному. Ви маєте бути готові.

І я впевнений, що вболівальники нас підтримають, тому що це клуб, який прийшов з «Мейн Роуд» (колишній стадіон «Манчестер Сіті«), із середини таблиці, не борючись за титул, і вони були там весь час», – сказав Гвардіола.

У неділю «Сіті» прийматиме «Тоттенгем», початок о 18:30 за Києвом. Безпрограшна серія «небесно-блакитних» у домашніх матчах АПЛ становить 27 матчів, понад рік вони не програвали на «Етіхаді».

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Олександр
Гвардиоле нужно при жизни памятник поставить.Был очень классный игрок в Барселоне .Раздавал длинные передачи .А тренер вообще супер .Столько выиграл с Барсой Баварией Мансити .Выше уже стремиться некуда просто .Как у него хватает мотивации снова побеждать 
Олександр
Для Англии постоянное доминипование одного клуба это ненормально .там все построено на борьбе до последнкго тура .Это противоречит иделологии Апл .росту еюконкуренции 
Иван Качура
Ненормально напичкувати середняків та аутсайдерів  нафтовалютою. До Манчестер Сіті в Лізі чемпіонів додався ще один шейхоклуб Ньюкасл. З Евертона знімають 10 очок, а для шейхів не існує правила фінансового фейр плей.