Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 03 грудня 2023, 01:43
3636
3

Морган розкритикував Жезуса і назвав форварда, який потрібен Арсеналу

Журналіст вважає, що Габріела має замінити Айван Тоуні

| Оновлено 03 грудня 2023, 01:43
3636
3
Морган розкритикував Жезуса і назвав форварда, який потрібен Арсеналу
Getty Images/Global Images Ukraine. Пірс Морган

2 грудня відбувся матч 14-го туру АПЛ між командами «Арсенал» та «Вулверхемптон». Гра завершилася з рахунком 2:1 на користь «канонірів».

Після завершення поєдинку затятий фанат лондонців та британський журналіст Пірс Морган прокоментував перемогу свого улюбленого клубу, а також назвав форварда, якого має підписати керівництво «Арсенала»:

«Я, як і раніше, вважаю, що нам потрібен нападник світового класу.

Я думаю, що у Габріела Жезуса фантастична теплова карта, він фантастичний футболіст, прикладає неймовірні зусилля і забиватиме голи, але він ніколи не заб'є 25 голів за сезон чи щось таке. Айван Тоуні – природжений бомбардир, хижак, а таких у нас немає.

Я не думаю, що Едді Нкетія ще готовий. Він може стати таким гравцем, і ми бачили, що він домінує у матчах з меншими командами, але він часто зникає у важливих матчах. Це не його вина, це брак досвіду, але я думаю, що він досягне цього в майбутньому.

Якби ви запитали більшість уболівальників «Арсенала», чого нам не вистачає, вони б сказали, що ми сильні в обороні, і, добре це чи погано, Артета довів свою правоту, зробивши Райю головним воротарем. Він вірить у нього, і він воротар, який грає ногами – це те, чого хоче Артета.

У нас чудовий захист, дуже сильний півзахист, кілька блискучих гравців широкого профілю в атаці – просто немає такого хлопця.

У ті роки, коли ми вигравали титули, у нас були Ніколя Анелька, Іан Райт, Денніс Бергкамп, Тьєррі Анрі, Робін ван Персі та гравці такого калібру – у нас немає жодного з них, а якби у нас був такий гравець, у нас був би чудовий шанс виграти не лише Прем'єр-лігу, а й Лігу чемпіонів.

Чому б і ні? Цього тижня ми зробили заяву про реальні наміри, і я думаю, що ми маємо склад, який може поборотися за перемогу в Лізі чемпіонів», – заявив Морган для talkSPORT.

Також Морган написав у своєму Twitter:

«Арсенал» сьогодні був чудовий протягом 20 хвилин, і другий гол був фантастичним, але ми мали забити 4 або 5.

Нам потрібен нападник світового класу, який буде смертоносним нападником. І нам потрібен один у січні. Ну давай же, Артета, ти знаєш, що я правий», – написав Морган.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Богдан Викторович
Им нужен я, но я не променяю команду своего двора, кладу 25 за пару дней, а  он за сезон хочет,  это мне можно стоять как дереву в штрафной, и то больше забью 🤣🤣🤣
Tasha19
Як ще Роналду не запропонував підписати)))
Octopus
Можно предложить Довбика, пока еще недорого. Арсенал при Артете потратил под 500 млн евро на трансферы, Морган предлагает зимой еще соточку вывалить. И на кого, на чела, которого отстранили от футбола из-за ставок?