Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
1462
0

Наполі – Інтер. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 3 грудня о 21:45 за Києвом

Наполі – Інтер. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

3 грудня на «Стадіо Дієго Армандо Марадона» (Сан-Паоло) пройде матч 14-го туру Серії А, в якому «Наполі» зустрінеться з «Інтером». Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Наполі

Команда недовго грала під керівництвом Руді Гарсії. Причому не можна сказати, що за француза Хвіча Кварацхелія і компанія так уже провалилися, нехай навіть було зрозуміло, що скудетто не зберегти. Але ж навесні, за Спаллетті, партенопеї теж не мчали до довгоочікуваного трофею, а практично повзли до нього, допускаючи багато осічок. Приводом до відставки тренера (про яку до цього не раз говорив Де Лаурентіс) стала поразка 0:1 від скромного Емполі, але й після цього клуб з Неаполя йшов четвертим. Новий дебют Мадзаррі, який свого часу вже працював успішно на півдні Італії, припав на подорож до Аталанти. Той матч вдалося виграти, 2:1. Потім був новий гостьовий поєдинок у Мадриді з Реалом. І, забивши двічі й Луніну, зрештою італійці програли своєму колишньому наставнику, Анчелотті, 2:4.

Інтер

Клуб все так і не змінив власника, і традиційно вже має проблеми з фінансами. Це вилилося у чергове оновлення складу влітку. На честь і селекціонерів, і Сімоне Індзагі, новий варіант нерадзуррі виходить більш ніж боєздатним, і не втрачає позиції. У Лізі чемпіонів італійці втрачали очки лише у Сан-Себастьяні з іншим фаворитом групи, Реал Сосьєдадом. Цього тижня з Бенфікою вже не вистачало концентрації і до перерви пропустили тричі. Утім, у другому таймі вирвали нічию. У Кальчо, допускаючи щонайменше осічок, чорно-сині вибилися в одноосібні лідери. Але на стику осені та зими у них непростий відрізок. У минулому турі був бій у Турині з Ювентусом, який закінчився нічиєю, що зберегла статус-кво.

Статистика особистих зустрічей

Інтер має помітну перевагу в останні роки. Але минулого сезону клуби обмінялися домашніми перемогами.

Прогноз

Букмекерські контори вважають шанси досить рівними. Нудьгувати не доведеться, можна спробувати варіант з тоталом більше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,88).

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.