Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Міжнародні турніри
| Оновлено 03 грудня 2023, 09:57
4938
1

Потріпали чемпіонів. ХІТ зіграв унічию з Пальмою Футзал

Кияни гідно завершили елітний раунд Ліги чемпіонів

| Оновлено 03 грудня 2023, 09:57
4938
1
Потріпали чемпіонів. ХІТ зіграв унічию з Пальмою Футзал
instagram.com/palmafutsaloficial

ХІТ провів заключний матч елітного раунду Ліги чемпіонів. Для виходу до Фіналу чотирьох киянам потрібно було виконати архіскладне завдання – обіграти іспанську «Пальму Футзал», діючого переможця турніру, з перевагою мінімум у два м'ячі. Та ще й на майданчику суперників.

Іспанці агресивно розпочали зустріч та діяли першим номером. Біля воріт ХІТа була постійна напруга, але кияни самовіддано відбивали атаки суперників. Перший по-справжньому гольовий момент не реалізував Гордільйо, який влучив у штангу.

Кияни відповідали нечастими випадами, а один із них несподівано став результативним. Педяш з правого флангу зробив діагональ на дальню стійку і Абакшин переправив м'яч у ворота. Іспанці продовжили нагнітати, але номінальні господарі пішли на перерву із мінімальною перевагою.

У другому таймі іспанці двома голами переламали перебіг зустрічі. Спочатку Гордільо з близької відстані переграв Сухова, а потім Оледгобад точно пробив у дальній кут.

Кияни стали сміливіше йти в атаку і команди обмінювалися випадами. В іспанців вони були гострішими, але й футболісти ХІТа створювали перспективні ситуації. За 4 хвилини до фінальної сирени кияни почали атакувати із п'ятим польовим, роль якого виконував Журба. І ХІТ зумів зрівняти результат. Після довгої передачі Сухова Шеремета перевів м'яч на Поночовного, який пробив точно під поперечину. А на останній хвилині відправити м'яч у ворота міг Журба, але свою команду врятував Мюллер.

Нічийний результат вивів до Фіналу чотирьох Ліги чемпіонів «Пальму Футзал». Кияни продемонстрували характер і залишають турнір із високо піднятою головою.

Ліга чемпіонів. Елітний раунд. Група D.

ХІТ – «Пальма Футзал» – 2:2

Абакшин (14), Поночовний (38) – Гордільо (24), Оледгобад (26)

Бруно Гомес (32) – Шеремета (15), Чернявський (17), Жук (39)

ХІТ: Сухов, Журба, Шеремета, Педяш, Абакшин, Ліфер, Сметаненко, Мельник, Подлюк, Жук, Поночовний, Чернявський, Сірий, Кравець

«Пальма Футзал»: Луан Мюллер, Шагінья, Рівільос, Фабіньо, Ромуло, Лоуренсо, Клебер, Оледгобад, Бруно Гомес, Моріо, Гордільо, Дос Сантос, Агапур, Баррон

Арбітри: Габор Ковач (Угорщина), Мігел Каштілью (Португалія)

Арена «Палау Мунісіпаль д'Еспортс де Сон-Мош» (Пальма-де-Мальорка, Іспанія)

ХІТ – ПАЛЬМА ФУТЗАЛ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(41)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
pas2012
Хороша гра!Але нажаль в першій грі самі собі все ускладнили,гіркий досвід теж досвід.Заголом хороша гра,молодці!