Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 06 грудня 2023, 04:14
1459
1

Арсенал – Вулвергемптон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 2 грудня о 17:00 за Києвом

| Оновлено 06 грудня 2023, 04:14
1459
1
Арсенал – Вулвергемптон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Зінченко

2 грудня на «Емірейтс» пройде матч 14-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Арсенал» зустрінеться з «Вулверхемптоном». Поєдинок розпочнеться о 17:00 за київським часом.

Арсенал

Команда досить несподівано перервала затяжний невдалий період своєї історії, посівши 2-е місце у підсумковій таблиці АПЛ. Завдяки цьому каноніри змогли восени повернутися до Ліги чемпіонів, і там виглядають бадьоро: проблеми доставляв лише старий незручний суперник, Ланс. Але, окрім завдання вийти в головному єврокубку у плей-оф, явно хочеться втриматися у групі лідерів і на внутрішній арені. Тим більше, що під час міжсезоння витратили чимало грошей на новачків, у тому числі вигравши гонку за Деклана Райса - заради цього виклали 100 мільйонів. Загалом, при невдачі в Кубку Ліги Зінченку і компанії вдалося взяти Суперкубок і, головне, вигравати левову частину турів у чемпіонаті країни, поступившись лише Ньюкаслу. Складно було з Брентфордом, але Хаверц все ж таки розпечатав суперника. А з урахуванням нічиєї Сіті та Ліверпуля навіть вдалося вискочити на перше місце.

Вулверхемптон

Клуб вважався потенційним кандидатом на виліт. Адже й минулого сезону була непроста боротьба за виживання, і наставник, що виграв її, Юлен Лопетегі, пішов у серпні, до старту нового циклу, а все літо керівництво проекту щосили продавало провідних футболістів. Благо, що новий тренер Гарі О'Ніл, якого знайшли в авральному порядку, зміг вичавити максимум можливого з Вулвз. І досяг прогресу: якщо спочатку команда програла чотири рази в 5 перших турах (натомість у поєднанні з гостьовими 1:0 проти Евертона), то потім 5 матчів поспіль у Прем'єр-Лізі брали очки. У тому числі сенсаційно андердог обіграв Манчестер Сіті. А після явної осічки з Шеффілд Юнайтед, 1:2, вовки перемогли Тоттенхем, забивши двічі наприкінці. А ось із Фулхемом, навпаки, програли через пенальті на 90+ хвилині.

Статистика особистих зустрічей

Усі 4 крайні поєдинки виграли каноніри. У тому числі минулого сезону було 5:0 і 2:0 на користь підопічних Мікеля Артети.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що Зінченко та компанія набагато сильніші. З урахуванням їхньої форми, ставимо на перемогу лідера АПЛ при форі -1,5 гола (коефіцієнт - 1,9).

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
avk2307
Арсенал по ходу набирає і набирає. Друга гра поспіль на початку розвалюють опонента..