Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 01 грудня 2023, 23:50
430
3

Любов КИП’ЯЧЕНКОВА: «Сьогодні була така погода, що у мене замерзли руки»

Українська біатлоністка – про спринт в Естерсунді

| Оновлено 01 грудня 2023, 23:50
430
3
Любов КИП’ЯЧЕНКОВА: «Сьогодні була така погода, що у мене замерзли руки»
biathlon.com.ua. Любов Кип’яченкова

Українська біатлоністка Любов Кип'яченкова поділилась думками про спринт на етапі Кубка світу 2023/24 у шведському Естерсунді.

«Я б назвала промахи на лежці дитячою помилкою, але сьогодні була така погода, що у мене замерзли руки. Коли я прийшла на перший свій рубіж, то я їх просто не відчувала. Тому смикала їх у різні боки. Та я послухала інших дівчат, у них точно такі ж проблеми, просто у когось менше, у когось більше. Я під час стрільби акцентувала на це, намагалася їх трішки розім’яти, але не допомогло. Гадаю, так повинно було статися.

Перша половина гонки відчувалася досить легко, намагалася боротися з дівчатами. А потім я вже відчула власну втому. Гадала, що більш-менш йду по трасі. Та подивилася протокол, результати ходом далеко не найкращі, є над чим працювати. Форма зараз не така, як торік. Не відчувається тієї легкості, немає сили у руках та ногах. Треба ще попрацювати над функціональною підготовкою.

Торік ми працювали більше над функціональною підготовкою, робили більше швидкісних тренувань. А у цьому році ми робимо більше силових, тому трішки перенавантажилися й прибили м’язи.

Сподіваюся, наступні результати будуть успішнішими. Відчуваю, що можу показувати гідний рівень, стрільбу ми підтягнули. Я вважаю, що сьогодні є помилки, але я можу контролювати ці постріли, промахи. Я роблю аналіз сама для себе у першу чергу. Якщо торік мої емоції брали гору, то зараз я вже розумію, як треба працювати», – розповіла Кип'яченкова.

Нагадаємо, що в спринті в Естерсунді ніхто з українок не зміг набрати очки в рейтинг Кубка світу.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
nick07
тобто мерзла лише вона? вірніше лише українська збірна? тому що набагато теплішим французам чи італійцям погода не завадила
взагалі-то дивні виправдання - то руки мерзнуть, то з підготовкою невгадали 
Kamon
Это просто смех, такие оправдания 
Vitaliy_yatsenko
Всі ці виправдання... Треба просто казати правду, що інші суперниці сильніші, талановитіші. І що такий рівень - природній рівень. Покращити суттєво вже неможливо. На рівні України - достатньо високий рівень топ 10. На рівні Світовому - місце у другій 50-ці. Що теж є доволі хорошим рівнем, бути у сотні.